Ponturi pariuri - Ungaria vs Norvegia - Calificari CE


Ponturi pariuri – Ungaria vs Norvegia – Calificari CE

Ungaria vs Norvegia

Ungaria a obtinut in meciul tur o victorie surprinzatoare in deplasare in Norvegia cu scorul de 0-1, victorie ce a transformat-o in favorita la calificare. Ne asteptam ca ungurii sa aiba o tactica asemanatoare ca in meciul tur, fiind constienti de faptul ca principala arma a sa este defensiva si datorita rezultatului din Norvegia chiar nu au motive sa iasa in atac. Vor folosi din nou contraatacul si datorita faptului ca Norvegia este nevoita sa iasa la atac e posibil sa aiba destule sanse de poarta. Eroul din meciul trecut a fost tanarul Kleinheisler, marcatorul golului, profitand si de o greseala a portarului Nyland, in cealalta poarta Kiraly inchizand foarte bine buturile. Suspendatul Juhasz va reveni la echipa, lucru ce poate fi doar un plus. Dzsudzsak si Szalai sunt jucatorii din atac vedeta ale Ungariei si multa experienta la nivel inalt.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Kiraly – Fiola, Juhasz, Kadar, Lang – Nagy, Elek – Kleinheisler, Gera, Dzsudzsak – Szalai

Norvegia a avut o evolutie bune, chiar daca au pierdut, doar ghinionul facand ca acestia sa nu inscrie. A fost de departe echipa mai buna in cele 90 de minute, dominand partida de la un cap la altul, insa rezultatul final a fost unul la care putina lume se astepta. Daca Norvegia va evolua ca in meciul tur, soarta calificarii poate fi intoarsa si norvegienii stiu ca daca reusesc sa marcheze rapid un gol, ungurii vor avea probleme foarte mari. Daca va reusi sa se califice, Norvegia va fi a 2 a echipa care a reusit sa intoarca scorul dupa ce a piedut primul tur de cand s-a introdus barajul in 96. Johansen nu va evolua in aceasta partida dupa ce a primit al 3 lea cartonas galben, locul sau va fi luat cel mai probabil de Helland.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Aleesami – Skjelbred, Tettey – Helland, Henriksen, Berget – Soderlund

Chiar daca ungurii au sarbatorit victoria din meciul din deplasare, trebuie sa recunoastem faptul ca echipa mai periculoasa a fost Norvegia si cred ca se va vedea acest lucru si in partida de astazi. Norvegia are puterea sa intoarca rezultatul, din acest motiv voi miza pe biletul zilei pe faptul ca nu va pierde acest meci.

Pronostic Ungaria vs Norvegia : sansa dubla x2 Norvegia, la o cota de 1,49 la Unibet

Pont pariuri cota mare Ungaria vs Norvegia : victorie Norvegia, la o cota de 2,80 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 9W – 3L

Oferta pariuri online si cote Ungaria vs Norvegia – Unibet

Capture