Ponturi pariuri - Suedia vs Danemarca - Calificari CE


Ponturi pariuri – Suedia vs Danemarca – Calificari CE

Suedia vs Danemarca

Suedia spera ca in aceasta partida de pe teren propriu sa reuseasca sa intrerupa seria negativa impotriva vecinilor si rivalilor sai, Danemarca si sa porneasca cu un avantaj pentru retur. Danemarca a castigat ultimele 4 partide directe. Suedia a terminat pe a 3 a pozitie in grupa in spatele Rusiei si Austriei, echipe ce au avut niste preliminarii excelente. Suedia si-a jucat soarta calificarii in a 7 a si a 8 a etapa cand au fost invinsi pe teren propriu de Austria si in deplasare de Rusia, astfel ca victoriile impotriva Liechtenstein-ului si Moldovei in ultimele etape nu au fost de folos. Aceste victorii insa le vor oferi un moral bun inaintea acestei partide, toate sperantele fiind puse in seama lui Ibrahimovic. Antrenorul Hamren are ceva probleme de lot deoarece mijlocasii Ekdal, Wernbloom si Lewicki sunt in continuare accidentati.

Echipa probabila ( 4-4-2 ) : Isaksson – Lustig, Granqvist, Antonsson, Olsson – Larsson, Hiljemark, Kallstrom, Zengin – Ibrahimovic, Berg

Danemarca a avut evolutii destul de slabe in aceste preliminarii, chiar daca au pierdut doar 2 partide impotriva Portugaliei. Remizele cu Albania si Armenia insa i-a costat pozitia de calificare directa, terminand preliminariile in mod surprinzator doar pe a 3 a pozitie, la 2 puncte in spatele Albaniei. Impotriva Serbiei au avut evolutii bune castigand de 2 ori, la fel ca si pe teren propriu impotriva Armeniei. In ultimele meciuri amicale Danemarca a suferit 3 infrangeri si au obtinut 2 victorii. Pe teren propriu danezii sunt mai puternici, astfel ca in aceasta partida ar fi multumiti si cu o remiza. Antrenorul Olsen nu va putea conta pentru acest duel pe fundasul Boilesen si mijlocasii Sista si Andreasen, toti fiind accidentati.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Schmeichel – Jacobsen, Kjaer, Agger, Durmisi – Kvist, Hojbjerg – Braithwaite, Krohn-Dehli, Eriksen – Bendtner

Chiar daca danezii au 4 victorii consecutive impotriva suedezilor, cred ca principalul obiectiv pentru Danemarca in acest prim duel este sa ramana neinvinsi, in timp ce Suedia condusa de Ibrahimovic va dori sa forteze victoria si sa intrerupa seria negativa impotriva Danemarcei. Din nou cred ca va fi un meci inchis, fara prea multe ocazii de poarta tinand cont de importanta acestei partide. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca vom vedea putine goluri in meci.

Pronostic Suedia vs Danemarca : sub 2,5 goluri in meci, la o cota de 1,56 la Unibet

Pont pariuri cota mare Suedia vs Danemarca : scor corect 0-0 prima repriza, la o cota de 2,43 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 8W – 3L

Oferta pariuri online si cote Suedia vs Danemarca – Unibet

Capture