Ponturi pariuri - Stromsgodset vs Odd - Tippeligaen


Ponturi pariuri – Stromsgodset vs Odd – Tippeligaen

Stromsgodset vs Odd

Derby pentru pozitia a 3 a

Stromsgodset se afla intr-o forma excelenta pe acest final de sezon reusind sa urce pana pe pozitia a 3 a si sa puna presiune pe echipa de pe locul 2. In ultima partida din campionat au reusit sa castige fara drept de apel in deplasare la Sarpsborg cu scorul de 1-6, demonstrand o putere mare pe faza de atac. In ultimele 4 partide din acest sezon vor dori sa continue in aceeasi nota. Stromsgodset a reusit sa castige 6 din ultimele 7 partide, tot de atatea partide fiind neinvinsi. In meciurile de pe teren propriu Stromsgodset  au fost o adevarata forta, fiind invinsi o singura data de ocupanta locul 2.

Odd se afla pe pozitia a 4 a, la doar un singur punct de Stromsgodset, fapt ce face din aceasta partida una decisiva pentru ocuparea primelor 3 locuri. In ultima partida Odd a reusit de asemenea sa obtina o victorie in deplasare, insa mult mai greu, marcand golul victoriei in prelungirile partidei prin vedeta echipei, atacantul Occean. Odd a reusit sa obtina 4 victorii in ultimele 5 meciuri si vin dupa tot atatea meciuri cu victorii in meciurile din deplasare.

Ambele echipe se afla intr-o forma excelenta inaintei acestei confruntari ceea ce face din aceasta partida una foarte interesanta. Ambele echipe marcheaza destul de des, avand printre cele mai bune atacuri din prima liga, insa Stromsgodset ar putea avea un avantaj din faptul ca Odd are tendinta de a scade din turatie in repriza a 2 a. Cred ca vom vedea goluri si in aceasta partida, pariu ce il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic Stromsgodset vs Odd : peste 2,5 goluri in meci, la o cota de 1,57 la Unibet

Pont pariuri cota mare Stromsgodset vs Odd : victorie Stromsgodset, la o cota de 1,95 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombrie : 10W – 12L

Oferta pariuri online si cote Stromsgodset vs Odd – Unibet

Capture