Ponturi pariuri - Spartak Moscova - Akhmat Grozny - Rusia Premier League


sursa foto: skysports.com

Spartak Moscova este obligata sa castige pentru a mai spera la titlu

Incepand cu ora 19:30, Spartak Moscova va primi pe „Otkritie Arena” vizita celor de la Akhmat Grozny, intr-o partida in care ne asteptam ca echipa gazda sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.

Spartak Moscova este fara dubii favorita certa a acestei infruntari, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mult mai puternica, ce beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde clacheaza foarte rar, suporterii jucand si ei un rol important de multe ori. „Alb-rosii” au un parcurs destul de bun in aceasta editie de campionat, avand in vedere faptul ca in acest moment ocupa pozitia a treia in clasament, ultima ce duce in Liga Campionilor, fiind la doar un punct de primele doua locuri, care duc direct in grupe. Echipa lui Massimo Carrera a adunat 50 de puncte in cele 26 de etape de pana acum, reusind 14 victorii si opt remize, pierzand de patru ori, in aceste partide marcand 46 de goluri, dispunand de cel mai bun atac din campionatul Rusiei. Spartak Moscova are un parcurs foarte bun pe teren propriu in campionat, in cele 12 partide de pana acum pierzand o singura data, reusind noua victorii.

Akhmat Grozny de partea cealalta, este vazuta ca outsidera de casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte una dintre echipele de top ale fotbalului rusesc, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. „Lupii” se afla in acest moment in partea de jos a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a 11-a, fiind la egalitate de puncte cu Amkar, echipa aflata pe locul 13, primul ce poate duce in esalonul secund. Echipa pregatita de Igor Lediakhov a adunat 31 de puncte pana acum, in 26 de etape izbutind opt victorii si sapte remize, pierzand de 11 ori, in toate aceste partide inscriind 25 de goluri, marcand 33. Akhmat Grozny are probleme in deplasare, in cele 12 partide de campionat disputate in afara propriului teren reusind doar doua victorii.

Spartak Moscova este fara dubii o echipa mai puternica, ce emite pretentii mari in campionat, astfel ca ne asteptam ca in aceasta seara sa faca o figura frumoasa si sa obtina toate punctele puse in joc, mai ales ca beneficiaza si de avantajul propriului teren.

Pont Spartak Moscova – Akhmat Grozny: gazdele castiga

Cota 1.44 la Unibet

Pont cota mare Spartak Moscova – Akhmat Grozny: peste 3,5 goluri

Cota 3.55 la Unibet

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Spartak Moscova – Akhmat Grozny

Spartak Moscova - Akhmat Grozny