Ponturi pariuri - Slovenia vs Lituania - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Slovenia vs Lituania – Calificari Euro 2016

Slovenia vs Lituania

Slovenia inca spera sa obtina locul 2 in grupa ce duce direct la turneul final, chiar daca se afla la 3 puncte in spatele Elvetiei. Chiar daca nu va reusi sa se califice direct, Slovenia pleaca cu prima sansa la locul 3 ce ii va duce la baraj. Pentru a fi siguri de calificare la baraj au nevoie de cel putin un punct in aceasta partida, in ultima runda intalnind pe San Marino, victoria fiind asigurata. Slovenii au anuntat ca vor juca pentru toate cele 3 puncte in aceasta partida pentru a-si asigura o calificare, chiar si la baraj. Urmaritoarea sa, Estonia, are meci contra Angliei si este foarte probabil sa nu obtina nici un punct din aceasta confruntare. In ultima partida au obtinut o victorie la limita contra Estoniei cu scorul de 1-0 si vor trebui sa arate mult mai multe in aceasta partida.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Handanovic – Struna, Ilic, Cesar, Jokic – Kurtic, Krhin – Kampl, Birsa, Ilicic – Beric

Lituania a inceput aceste calificari cu 2 victorii contra celor din San Marino si Estonia, victorii ce le-a dat sperante la un loc 3. Insa a urmat o serie de 5 infrangeri consecutive ce le-a taiat din elan. Victoria cu San Marino din meciul retur le-a reaprins sperantele pentru un loc 3. Un lucru ingrijorator pentru antrenorul Pankratjevas este faptul ca in aceste 6 partide Lituania a primit nu mai putin de 14 goluri, inscriind doar 3 goluri, fapt ce arata marile probleme din defensiva. In acest moment situatie este mult mai dificila deoarece portarul titular Arlauskis, fost jucator la Steaua, nu va evolua deoarece este suspendat. De asemenea de la echipa vor lipsi accidentatii Kuklys si Sirgedas.

Echipa probabila ( 4-3-2-1 ) : Cerniauskas – Freidgeimas, Kijanskas, Zaliukas, Slavickas – Chvedukas, Panka, Zulpa – Cernych, Novikovas – Matulevicius

Tinand cont ca este un meci intre 2 candidate la ocuparea pozitiei a 3 a, cred ca ambele echipe vor fi destul de precaute si se vor incerca sa nu primeasca gol, ceea ce inseamna ca vom vedea un meci cu putine reusite. Acest pariu il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic Slovenia vs Lituania : sub 2,5 goluri marcate, la o cota de 1,75 la Unibet

Pont pariuri cote mare Slovenia vs Lituania : Slovenia sa castige la 0, la  o cota de 1,90 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Slovenia vs Lituania – Unibet

Capture