Ponturi pariuri Rennes vs Lorient – Ligue 1


Ponturi pariuri Rennes vs Lorient – Ligue 1

Rennes vs Lorient

Rennes vs Lorient se joaca sambata si este una dintre cele cinci partide programate sa inceapa la ora 21:00. Vecine de clasament, despartite de un singur puncte, cele doua formatii sunt cautarea succesului care ii poate apropia de podiumul mult ravnit.

Rennes nu trece printr-o perioada foarte buna, dar a reusit sa supravietuiasca in prima jumatate a clasamentului, datorita punctelor acumulate la inceptul sezonului si a celor sase puncte din ultimele cinci partide, cand a pierdut un singur joc. Pe pozitia a saptea, cu 27 de puncte si invingatoare etapa trecuta, in deplasarea de la Guingamp, 2-0, trupa lui Philippe Montanier sufera la capitolul meciuri disputate pe teren propriu, unde a reusit sa stranga numai 10 puncte, avand un golaveraj negativ, -2. Ultima data cand au reusit sa se impuna pe “Roazhon Park”, a fost in luna august. Mai mult, “ros-negrii” au reusit performanta negativa, de a incasa cel putin un gol in opt din cele noua partide, disputate pe teren propriu.

INFO: Rennes are o lista foarte mare de indisponibili: Dimitri Cavare, Mexer, Ludovic Baal , Pedro Mendes, Pedro Henrique si Kamil Grosicki sunt accidentati,  Danze – suspendat, iar Ntep si Gourcouff sunt incerti.

Lorient ocupa pozitia a opta, cu 26 de puncte si un +1 la golaveraj. “Les Merlus” asa cum sunt porecliti cei de la Lorient, au castigat o singura partida in ultimele cinci etape, 3-2, cu Toulouse. Etapa trecuta, Jouffre & Co. au tinut in sah Nantes, dar nu au reusit sa marcheze, terminand la egalitate, 0-0, fapt ce le-a permis sa urce o treapta in clasament, depasind Lyon. Deplasarile nu reprezinta punctul forte, dar cu toate acestea, au pierdut o singura data in ultimele cinci, 0-3 cu Lille, in precedenta deplasare. De remarcat ca 16 din cele 27 de reusite, au fost incrise de   Bejamin Moukandjo (11) si Kamil Grosicki (5), primul aflandu-se pe locul doi in clasamentul golgheterilor din Ligue 1.

INFO: Din presa de specialitate, aflam ca Sylvain Ripoli nu se poate baza pe golgheterul Benjamin Moukanjo si Wesley Lautoa si Lamine Kone, toti fiind accidentati.

Echipe probabile:

Rennes(4-2-3-1): Costil – Moreira – Diagne – Armand – M’Bengue – Fernandes – Andre – Dembele – Quintero – Ntep – Sio

Lorient(4-4-2): Lecomte – Paye – Bellugou – Toure – Goff – Joffre – Ndong – Mesloub – Guerreiro – Jeannot – Waris

Rennes are moralul ridicat, datorita succesului din etapa trecuta, dar si a faptului ca o eventuala victorie in aceasta partida, le-ar putea facilita urcarea in clasament, daca tinem cont ca intalnesc “lanterna rosie” in etapa viitoare. Pe de alta parte, Lorient vine pe  “Roazhon Park” fara golgheterul echipei, omul care le-a adus destule puncte si cu un handicap moral, nereusind sa inscrie in ultimele doua etape.

Pronostic fotbal Rennes vs Lorient: peste 1,5 goluri, la o cota de 1,43 la Unibet

Pronostic fotbal cota mare Rennes vs Lorient: Giovanni Sio sa inscrie oricand, la o cota de 3,30 la Unibet

cascade 4W 2L

Oferta pariuri online si cote  Rennes vs Lorient

RennesUnibet