Ponturi pariuri - Portugalia vs Danemarca - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Portugalia vs Danemarca – Calificari Euro 2016

Portugalia vs Danemarca

Meci de totul sau nimic pentru Danemarca

Portugalia a suferit o infrangere in amicalul disputat luna trecuta impotriva Frantei cu scorul de 1-0, insa antrenorul Fernando Santos a declarat faptul ca echipa sa va fi intr-o forma mai buna decat a francezilor la inceputul turneului final. Sarcina Portugaliei este simpla – o victorie sau un egal impotriva Danemarcei le va asigura calificarea. O infrangere insa va oferi Danemarcei si Albaniei o sansa de a ajunge la turneul final. De la infrangerea din partida de debut contra Albaniei, Portugalia a fost intr-o forma foarte buna reusind sa castige urmatoare 6 meciuri. Principalul pericol pentru poarta adversa este in mod evident Cristiano Ronaldo ce a reusit sa inscrie de 26 de ori in preliminarii pentru campionatele europene, incluzand 5 goluri marcate in actualele preliminarii. Insa eroul Portugaliei din ultima partida a fost Miguel Veloso ce a reusit sa inscrie golul victoriei in ultimele minute contra Albaniei.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Patricio, Vieirinha, Pepe, Carvalho, Eliseu, Pereira, Veloso, Silva, Danny, Nani, Ronaldo 

Antrenorul Danemarcii, Morten Olsen, a anutat deja faptul ca se va retrage dupa aceste preliminariile, insa ramane de vazut daca va continua la carma echipei si la campionatul european. Egalul impotriva Armeniei de luna trecuta au lasat Danemarca la doar 1 punct in fata Albaniei si daca nu vor reusi sa invinga in Portugalia, e posibil ca scandinavii sa fie nevoiti sa joace in Play off. In aceasta partida danezii vor dori sa profite de defensiva puternica pe care au avut-o in aceste preliminarii, incasand doar 4 goluri. Defensiva a evoluat foarte bine de la intoarcerea capitanului Daniel Agger la Brondby si va continua sa depinda de acest jucator. Danemarca a marcat 8 goluri in aceste preliminarii, la fel ca si Portugalia, Nicklas Bendtner fiind golgheterul echipei. Christian Eriksen va reveni la echipa dupa ce  nu a evoluat in egalul contra Armeniei.

Echipa probabila ( 4-3-3 ) : Schmeichel, Kjær, Agger, Durmisi, Jacobsen, Krohn-Dehli, J.Poulsen, Eriksen, Bendtner, Jørgensen, Y.Poulsen

Pentru Danemarca este ultima partida din aceste preliminarii si vor sacrifica totul pentru a obtine un rezultat bun. De cealalta parte, Portugalia are rezultate foarte bune obtinute contra echipelor scandinave si vor dori sa-si asigure calificarea. Vad un meci echilibrat in care daca se va marca, ne asteptam sa vedem un meci spectaculos. Vom miza pe biletul zilei pe goluri.

Pronostic Portugalia vs Danemarca : peste 1,5 goluri , la o cota de 1,41 la Unibet

Pont pariuri cota mare Portugalia vs Danemarca : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 2,17 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Portugalia vs Danemarca – Unibet

Capture