Ponturi pariuri Niort vs Dijon – Ligue 2


Ponturi pariuri Niort vs Dijon – Ligue 2

Niort ocupa locul 14 in clasamentul ligii secunde din Franta, cu 20 de puncte, la trei de prima pozitie retrogradabila. Recunoscuta ca o echipa care se apara bine, trupa lui Brouard are doar trei victorii si nu mai putin de 11 egaluri. O echipa atat de echiibrata, face fata cu brio si in meciurile de pe teren propriu, dar si in deplasare. Pe “Stade Rene Gaillard”, “Les Chamois” au adunat 11 puncte, dar mai important este faptul ca nu au pierdut de patru etape, ultima data cedant in 16 octombrie, 2-3 cu Auxerre. In clasamentul general, Niort are -3 la golaveraj, 17-20, dar aproape jumatate dintre goluri, au fost marcate de Dona Ande Ndoh (8).

Dijon si-a luat in serios rolul de candidata la promovare si vizeaza prima pozitie la sfarsitul acestei etape. Ocupanta locului secund, cu 37 de puncte, formatia antrenata de Dall’Oglio are cea mai buna ofensiva din campionat, marcatoare a 33 de goluri. Fara esec de cinci etape si eliminata din Cupa Ligii si Cupa Frantei, campionatul a ramas unicul obiectiv. Daca pe teren propriu sunt cei mai buni, in deplasare nu se simte foarte confortabil, cu toate ca s-au impus in ultimele doua partide si au un golaveraj favorabil, +3, dar numarul punctelor acumulate este mult mai mic, in comparatie cu cele obtinute in rolul de gazda, doar 14.

Fiind o partida dintr-un campionat recunoscut pentru lipsa spectacolului, un pariu pe goluri iese din calcul, insa, Dijon isi aliniaza cea mai buna garnitura, in speranta ca vor putea scoate cel putin un punct din aceasta deplasare, care i-ar permite sa se tina aproape de lider. Niort are si ea un cuvant de spus, mai ales ca este amenintata cu zona rosie, diferenta fiind foarte mica, iar un rezultat de egalitate in fata uneia dintre cele mai in forma echipe, ar fi multumitor.

Pronostic fotbal Niort vs Dijon: X2, la o cota de 1,45 la NetBet

Pronostic fotbal cota mare Niort vs Dijon: X&sub2,5 goluri, la o cota de 3,35 la NetBet

cascade 3W 2L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri

Dijon