Ponturi Pariuri Nacional Potosi - Royal Pari - Bolivia


Royal Pari a inscris intr-o singura deplasare in acest sezon

Vineri noaptea, de la ora 03:00, avem partida Nacional Potosi – Royal Pari, din campionatul Boliviei. Este un duel crucial pentru gazde, care urmaresc calificarea in play-off.

Nacional Potosi se afla pe locul 4 in grupa B din Bolivia, cu 14 puncte stranse in 10 runde, golaveraj 15-13. In ultima etapa, a castigat, in deplasare, cu The Strongest, scor 1-0. Rezultat mai mult decat surprinzator, daca tinem cont de faptul ca Nacional venea dupa trei partide la rand fara victorie si nu mai castigase contra „tigrilor”, la La Paz, din 2013.

Pe teren propriu, Nacional are un singur succes in acest sezon, 3-0 cu Sport Boys. De astfel, si singura disputa de acasa in care n-a primit gol. Totusi, in afara infrangerii cu The Strongest, 0-1. Nacional a marcat in toate celelalte meciuri de pe propria arena.

Royal Pari se gaseste pe ultima pozitie in grupa B, cu 9 puncte acumulate in 10 etape, golaveraj 9-15. In ultima runda, a pierdut, acasa, cu San Jose, scor 0-2. Nou-promovata este fara victorie de sase partide in campionat, iar singurele doua succese din acest sezon au venit in disputele de pe teren propriu. Alaturi de Aurora, are cea mai modesta ofensiva nu doar din grupa B, dar din tot campionatul.

In deplasare, a marcat de doar doua ori, in chiar prima partide, 2-2 la Blooming. De atunci, sunt trei dispute fara gol inscris.

Teoretic, Royal Pari inca ar mai avea sanse sa ajunga in play-off. Totusi, cu doar doua meciuri ramase, acest obiect nu mai este de actualitate. Si cum Nacional Potosi sta pe ultima pozitie ce duce acolo, gazdele vor avea toate motivele sa traga tare in aceasta noapte. Iar in Bolivia, echipe de obicei nu se „incurca” cand vine vorba de astfel de lucruri. Sigur Nacional va avea ocazia sa se revanseze fata de Royal Pari altadata.

Pornostic Nacional Potosi – Royal Pari: Nacional Potosi castiga

Cota 1.40 la Unibet

Pronostic cota mare Nacional Potosi – Royal Pari: 3-0 scor corect

Cota 9.50 la Unibet

Articol scris de Paul: 8W – 4L

Oferta pariuri online si cote Nacional Potosi – Royal Pari