Ponturi pariuri - Muntenegru vs Austria - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Muntenegru vs Austria – Calificari Euro 2016

Muntenegru vs Austria

Muntenegru cu sigurata se astepta la mai mult de la aceste calificari, chiar daca in grupa a avut 3 adversari mai puternici. Au inceput calificarile cu o victorie, insa in a 2 a etapa au facut doar un egal cu Lichtenstein, rezultat ce i-a socat. A urmat o infrangere in deplasare cu Austria, un egal cu Suedia pe teren propriu si un meci contra Rusie pierdut la masa verde dupa ce suporterii au avut un comportament neadecvat. Din aceasta cauza Muntenegru va evolua fara spectatori pe teren propriu. Au urmat 2 victorii consecutive cu Lichtenstein si Moldova, victorii ce i-au adus inapoi in lupta pentru calificare.  In aceasta partida vor intalni o echipa a Austriei ce este deja calificara de pe primul loc, lucru ce le da sperante pentru a obtine un rezultat bun. Insa in acest meci vor avea ceva probleme de lot, deoarece atacantul Jovetic este incert, la fel si fundasul Basa, oameni importanti din primul 11.

Echipa probabila ( 4-4-2 ) – Poleksic – Zverotic, Savic, Basa (Simic), Tomasevic – Vukcevic, Boljevic, Marusic,Beqiraj – Jovetic (Damjanovic), Vucinic

Austria a obtinut pana in acest moment 7 victorii din 8 partide, a 8 a parida fiind un egal, lucru ce o face sa fie neinvinsa in aceste preliminarii si sigura de calificare la campionatul european de pe prima pozitie. Au primit doar 3 goluri in aceste 8 partide, doar Anglia primind mai putine goluri,insa trebuie sa tinem cont de faptul ca Austria a intalnit adversari mult mai dificili. Putem spune ca Austria a avut cea mai buna evolutie de pana acum in aceste preliminarii. Ultima partida va fi contra celor de la Lichtenstein si singura motivatie pentru jucatori ar fi sa termine fara infrangere aceste calificari. Austria a castigat toate partidele din deplasare de pana acum. Antrenorul Koller a convocat toate vedetele echipei si cu siguranta va alinia cea mai buna formatie.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Almer – Klein, Prodl, Dragovic, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik, Junuzovic, Arnautovic – Janko

Muntenegrenii au o motivatie mai mare decat austriecii, dar vor fi constienti de faptul ca si o victorie nu le va asigura o prezenta la baraj. In meciul precedent Austria a fost in aceeasi situatie si a invins Suedia cu scorul de 4-1 si cred ca poate sa obtina ceva si din aceasta partida. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Austria nu va pierde acest meci.

Pronostic Muntenegru vs Austria : sansa dubla x2 Austria, la o cota de 1,43 la Unibet

Pont pariuri cota mare Muntenegru vs Austria : peste 2,5 goluri in meci, la o cota de 2,43 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Muntenegru vs Austria – Unibet

Capture