Ponturi pariuri - Italia vs Norvegia - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Italia vs Norvegia – Calificari Euro 2016

Italia vs Norvegia

Italia este favorita pe teren propriu in fata unei echipe norvegiene ce se afla pe un nesperat loc 2. Italienii sunt deja calificati la turneul final, insa este posibil sa nu forteze deoarece un egal ii califica mai departe de pe primul loc, astfel dandu-le si croatilor o sansa la calificarea directa. Italia si-a asigurat biletele la turneul final in meciul precedent din deplasare cu Azerbaijan pe care i-au invins cu scorul de 3-1, ramanand si singura echipa neinvinsa din grupa, cu 6 victorii si 3 egaluri. Daca vor pierde aceasta partida vor termina pe locul 2, din acest motiv ne asteptam ca oamenii lui Conte sa trateze cu seriozitate si acest meci. Este de asteptat la acelasi prim 11 ca in meciul cu Azerbaijan, insa tactica putand fi schimbata.

Echipa probabila ( 4-3-3 ) : Buffon – Darmian Bonucci, Chiellini, De Sciglio – Montolivo, Verratti, Parolo – Candreva, Pelle, Eder

Norvegia are de suferit dupa infrangerile de pe teren propriu cu Italia si mai ales de infrangerea din deplasare cu scorul de 5-1 in Croatia care este posibil sa-i coste in cele din urma locul secund ce duce direct la campionatul european. Daca vor termina la egalitate cu Croatia, acestia vor avea avantajul meciurilor directe. In acest meci vor trebui sa fie mult mai ofensivi ca de obicei daca vor dori sa obtina ceva, dar acest lucru poate fi cu doua taisuri, deoarece Italia este periculoasa pe contraatac. Antrenorul Hogmo a declarat faptul ca echipa sa va incerca sa joace inteligent, la fel ca si in victoria cu Malta cu 2-0.

Echipa probabila ( 4-3-1-2 ) : Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Linnes – Skjelbred, Tettey, Johansen – Henriksen –Soderlund, Berget

Norvegienii vor fi obligati sa atace inca din primul minut, lucru ce ar putea lasa spatii mari in defensiva de care italienii vor profita. Din acest motiv ma astept sa vedem goluri in aceasta partida, lucru ce il voi miza pe biletul zilei.

Pronostic Italia vs Norvegia : peste 1,5 goluri in meci, la o cota de 1,45 la Unibet

Pont pariuri cota mare Italia vs Norvegia : ambele echipe sa inscrie, la o cota de 2,15 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Italia vs Norvegia – Unibet

Capture