Ponturi pariuri - Finlanda vs Irlanda de Nord - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Finlanda vs Irlanda de Nord – Calificari Euro 2016

Finlanda vs Irlanda de Nord

Irlanda de Nord are nevoie de un singur punct pentru a obtine primul loc

Finlanda nu mai are nici o sansa la calificare dupa o evolutia foarta slaba din aceste preliminarii. Anul trecut au suferit 2 infrangeri, iar in acest an 3, ajungand la 4 infrangeri consecutive, lucru ce a fost decisiv pentru antrenorul Mixu Paatelainen ce a fost demis in Iunie. La carma echipei a ramas Markku Kanevra, insa locul sau va fi luat la anul de catre Hans Backe. In ultimele 3 partide au reusit 2 victorii impotriva Greciei si Insulelor Feroe si au reusit sa obtina un rezultat surpriza etapa trecuta contra Romaniei, scapand victorie in ultimele minute. Singura motivatie a jucatorilor finlandezi in aceasta partida ar putea fi faptul ca viitorul antrenor Becke va renunta la mai multi jucatori care au avut evolutii slabe in aceste preliminarii si aceasta ar putea fi ultima sansa sa impresioneze. De la Finlanda va lipsi in aceasta partida mijlocasul Tim Sparv, fiind suspendat.

Echipa probabila ( 4-4-2 ) : Hradecky – Arajuuri, Moisander, Schuller, Hetemaj – Arkivuo, Halsti, Uronen, Ring – Pohjanpalo, Pukki

Irlanda de Nord a reusit sa se califice pentru prima data in 30 de ani la un turneu final dupa victoria din meciul cu Grecia. Vor avea nevoie doar de un singur punct in meciul cu Finlanda pentru a-si asigura primul loc in grupa. Antrenorul Michael O`Neill a reusit o performanta incredibilia, deoarece la inceputul preliminarilor Irlanda de Nord avea a 4 a sansa la calificare. Mijlocasul de la Southampton Steven Davis este intr-o forma foarte buna, inscriind de 2 ori in ultima partida, in timp ce atacantul Josh Magennis a suplinit cu succes absenta vedetei Lafferty. Dupa calificarea istorica, fanii si jucatorii au sarbatorit in centru capitalei, Davis declarand faptul ca mai multi jucatori au dormit foarte putine ore inaintea imbarcarii catre Finlanda. Irlanda de Nord va trata acest meci cu seriozitate deoarece o clasare pe primul loc ar putea fi vitala pentru intalnirea unor adversari mai accesibili la turneul final. Lafferty va reveni in primul 11 dupa suspendare. De asemenea Jonny Evans va reveni dupa o accidentare.

Echipa probabila ( 4-3-2-1 ) : McGovern – McNair, Evans, McAuley, Brunt –  Baird, C Evans, Davis – Dallas, Ward – Lafferty

Kanevra a adus incredere jucatorilor finlandezi, obtinand 2 victorii si un egal in ultimele partide si au dovedit faptul ca pot pune probleme. Irlanda de Nord va dori sa incheie campania pe prima pozitie si va juca cu siguranta la victorie. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Irlanda de Nord nu va pierde acest meci.

Pronostic Finlanda vs Irlanda de Nord : sansa dubla x2 Irlanda de Nord, la o cota de 1,65 la Unibet

Pont pariuri cota mare Finlanda vs Irlanda de Nord : X final, la o cota de 3,20 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Finlanda vs Irlanda de Nord – Unibet

Capture