Ponturi pariuri - Cipru vs Bosnia si Hertegovina - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Cipru vs Bosnia si Hertegovina – Calificari Euro 2016

Cipru vs Bosnia si Hertegovina

Singurul duel din aceasta seara in care ambele echipe se bat pentru locul 3

Cipru a ajuns in situatia surprinzatoare de a obtine pozitia a 3 a care i-ar duce in barajul pentru turneul final. Nimeni nu dadea vreo sansa echipei cipriote, batalia pentru pozitia a 3 a dandu-se intre Israel si Bosnia. Insa cu victoria din etapa precedenta impotriva Israelului in deplasare cu 2-1 i-a adus in carti pentur calificare. Daca vor castiga partida din aceasta seara, este mai mult ca probabil ca vor obtine pozitia a 3 a deoarece Israel are meci in Belgia si este greu de crezut ca vor obtine ceva. In meciul cu Israel, Cipru a jucat foarte bine din punct de vedere tactic si au punctat de 2 ori, fapt ce a fost de ajuns pentru a-si asigura victoria. O probleme ar putea fi faptul ca majoritatea punctelor le-au obtinut in deplasare si se descurca mult mai bine cand echipa adversa are initiativa, cipriotii aparandu-se si lovind pe contraatac. Cipru va fi nevoita sa atace in aceasta partida si ramane de vazut care va fi soarta meciului.

Echipa probabila ( 4-4-2 ) : Georgallidis – Dimitriou, Dossa Junior, Laifis, Antoniadis – Nicolaou, Laban, Charalambidis, Ikonomidis – Mitidis, Makris

Bosnia si Hertegovina a revenit pe final de preliminarii dupa un debut foarte slab. Bosnia se afla in acest moment pe pozitia a 3 a, iar daca Israel nu va obtine o victorie in Belgia, vor fi multumiti si cu un egal in aceasta partida, egal ce le-ar asigura locul de baraj. In meciul precedent au fost sub o presiune imensa deoarece victoria era obligatorie, victorie ce a fost adusa de rezerva Djuric. Bosnia ar fi avut o sarcina mult mai usoara daca Cipru nu castiga in Israel, victorie ce a complicat situatia in aceasta grupa. Vedeta Dzeko este inca incerta si nu se stie daca va putea evolua inca din primul minut. Ne asteptam la o echipa scurta a Bosniei, care nu va risca deloc.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Begovic – O. Vranjes, Sunjic, Spahic, Zukanovic – Hadzic, Salihovic – Visca, Pjanic, Lulic – Ibisevic

Ne asteptam la un meci foarte disputat. Cipru are nevoie de victorie pentru a ocupa un loc de baraj dar vor avea probleme deoarece nu le sa fie echipa care va dicta tonul. Bosnia va juca in primul rand pentru a nu primi gol si vor astepta greseala adversarului. Nu ma astept la multe goluri, pariu ce il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic Cipru vs Bosnia si Hertegovina : sub 2,5 goluri in meci, la o cota de 1,75 la Unibet

Pont pariuri cota mare Cipru vs Bosnia si Hertegovina : X final, la o cota de 3,60 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Cipru vs Bosnia si Hertegovina – Unibet

Capture