Ponturi pariuri - Cehia vs Turcia - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Cehia vs Turcia – Calificari Euro 2016

Cehia vs Turcia

Cehia este deja calificata la turneul final

Intr-o grupa in care se astepta sa fie dominata de Olanda, Cehia a reusit sa profite de forma slaba a „Portocalea mecanice” si sa-si asigure calificarea cu 2 etape inainte de finalul preliminarilor. In ultimele 2 meciuri insa Cehia va incerca sa obtina victorii pentru a reusi calificarea de pe prima pozitie, pozitie ce o va avantaja la tragerile la sorti pentru campionatul final. Cehia se afla la egalitate de puncte cu Islanda, acestia avand insa avantajul golurilor, partidele dintre cele doua incheindu-se cu acelasi scor, 2-1. Cehia va avea insa 2 meciuri mai dificile, intalnind echipele ce se bat pe locul al 3 lea. Cehia nu a reusit sa castige in 3 meciuri consecutive inainte de victoriile de luna trecuta contra Kazakstanului si Letoniei. Cehia a castigat 3 din cele 4 meciuri pe teren propriu in aceste calificari.

Turcia vine dupa ce au zdrobit Olanda cu scorul de 3-0, victorie ce i-a adus in carti pentru obtinerea locului de baraj. Turcii au reusit sa-si revina dupa egalul cu Letonia, dar inca vor avea nevoie sa obtina minim 4 puncte in ultimele 2 meciuri pentru a obtine calificarea la baraj. Ultimele 2 partide sunt dificile, insa ambele echipe pe care le va intalni sunt deja calificate la turneul final, lucru ce s-ar putea sa-i avantajeze. Turcia este neinvinsa in ultimele 7 partide, din care au castigat 5 si vor dori sa continue aceasta forma buna. Sunt neinvinsi de 4 meciuri in deplasare, dar au reusit sa castige doar 1 partida din acestea.

In meciul tur Cehia a reusit sa invinga cu scorul de 2-1. De altfel toate cele 3 victorii ale Cehiei de pe teren propriu s-au incheiat cu acelasi scor, 2-1. Turcia avut evolutii bune in meciurile din deplasare si sunt foarte motivati, lucru ce va pune probleme defensivei cehe. Cred ca vom vedea un meci spectaculos, cu multe reusite, pariul ce il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic Cehia vs Turcia : peste 2,5 goluri in meci, la o cota de 2,17 la Unibet

Pont pariuri cota mare Cehia vs Turcia : victorie Turcia, la o cota de 2,70 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Cehia vs Turcia – Unibet

Capture