Ponturi pariuri - Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor - Calificari Euro 2016


Ponturi pariuri – Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor – Calificari Euro 2016

Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor

Bosnia si Hertegovina era considerata la inceputul preliminarilor favorita la calificare, alaturi de Belgia, insa in acest moment se afla intr-o situatie dificila, putand pierde si a 3 a pozitie, care duce la baraj. Inceputul calificarilor a fost unul slab, pierzand contra Ciprului, urmand alte evolutii slabe. Pe acest final de preliminarii, Bosnia si-a imbunatatit jocul, insa acest lucru nu i-a ajutat prea mult. O ultima sansa a fost meciul din deplasare din Belgia in care au reusit sa conduca, dar s-au vazut in cele din urma invinsi cu scorul de 3-1. Au nevoie de 2 victorii in acest ultime 2 meciuri, dar vor depinde si de rezultatele din celelalte partide. Bosnia are ceva probleme de lot, cea mai mare absenta va fi Dzeko. Mijlocasul Besic este suspendat, singurul lucru imbucurator fiind faptul ca Ibisevic si Pjanic au evolutii mai bune.

Echipa probabila ( 4-1-3-2 ) : egovic – Mujdza, Sunjic, Spahic, Zukanovic – A. Hadzic – Visca, Pjanic, Lulic – Ibisevic, Hodzic

Tara Galilor este neinvinsa in aceasta grupa si este pe cale sa obtina o performanta istorica prin calificarea la turneul final. Teoretic mai au nevoie doar de 1 singur punct, dar vor intalni in ultima partida pe Andora ce nu le poate pune probleme, victorie fiind ca si asigurata. In ultima partida au remiza pe teren propriu cu Israel, scor 0-0. In acest meci insa vor evolua cu primul 11, dorind sa termine aceasta grupa neinvinsa si pe prima pozitie, ce le va oferi avantaj la tragerea la sorti. Cei mai buni jucatori ai echipei sunt disponibil, incluzandu-l si pe Bale, astfel ca antrenorul Coleman va alinia cel mai bun 11.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Hennessey – Gunter, A. Williams, N. Taylor, Davies – Ramsey, Allen – Ledley, King, Bale – Robson-Kanu

In ciuda problemelor de la nationala, Bosnia este echipa ce are nevoie de victorie si va face orice sa o obtina. Tara Galilor va evolua fara griji si poate acum este momentul sa sufere prima infrangere din aceasta grupa. Voi miza pe biletul zilei pe acest lucru.

Pronostic Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor : victorie Bosnia, la o cota de 1,95 la Unibet

Pont pariuri cota mare Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor : sub 1,5 goluri in meci, la o cota de 3,15 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Bosnia si Hertegovina vs Tara Galilor – Unibet

Capture