Ponturi pariuri Albania vs Serbia – Preliminarii CE


Albania vs Serbia

Ponturi pariuri Albania vs Serbia – Preliminarii CE

Astazi se poate decide a doua calificata

Singura grupa cu 5 echipe ne propune duelul Albania vs Serbia, din preliminariile Campionatului European. Meciul va incepe joi, la ora 21:45, tentatia de a-l plasa pe biletul zilei fiind una mare.

Albania se afla pe pozitia a treia in grupa, avand insa sanse mari sa o trimita pe Danemarca la baraj, iar ea sa se califice direct la Euro. Asta fiindca albanezii au 11 puncte, unul mai putin decat danezii, insa si un meci in minus. In afara acestei partide cu Serbia, Albania va mai juca impotriva Armeniei, echipa care a  acumulat doar doua puncte. De cealalta parte, Danemarca va juca joi in Portugalia. In cazul unei egalitati de puncte intre Danemarca si Albania, danezii ar merge mai departe datorita avantajului din partidele directe. Sa spunem si faptul ca Albania a primit cele mai putine goluri din aceasta grupa. Ar fi pentru prima oara cand albanezii se califica la un turneu final. Politia a luat masuri speciale pentru acest meci, arestand persoana care a lansat acea drona in tur, dar si alti fani care aveau arme la ei. Acea persoana responsabila de intreruperea meciului din tur, pe nume Ismail Morina, este privit ca fiind erou national in Albania.

Serbia si-a luat demult adio de la Euro 2016, aceasta fiind pe ultimul loc, acumuland doar un punct. Desi au obtinut victoria runda trecuta, impotriva Armeniei, sarbii au fost penalizati cu 3 puncte in clasament din cauza incidentelor din turul cu Albania. Din cele 3 deplasari din aceste preliminarii, sarbii au obtinut o remiza, marcand doua goluri, primind 5.

O partida foarte importanta pentru noi este cea dintre Irlanda de Nord si Grecia

Partida din tur s-a oprit cu doar cateva minute inainte de pauza, cand scorul era 0-0. Atunci o drona a survolat terenul. Sarbii au castigat la “masa verde”, insa, ulterior, punctele le-au fost anulate. Mai mult,  au fost penalizati cu 3 puncte. Speram ca astazi sa nu se mai intample incidente de acest gen. Cu siguranta insa, centralul duelului Albania vs Serbia, italianul Nicola Rizzoli, va avea o misiune dificila.

Sincer, nu am vedea un fotbal spectaculos in duelul Albania vs Serbia. Nu stim daca vom mai avea parte de incidente de asemenea amploare cum a fost cel din tur, insa vedem, mai degraba, un joc defensiv, plin de tensiune. Astfel, pe biletul zilei vom trece faptul ca nu vor fi marcate mai mult de 3 goluri in duelul Albania vs Serbia. O alternativa pentru biletul zilei ar fi aceea ca nu se va marca in prima repriza.

Pronostic Albania vs Serbia: sub 2.5 goluri, la o cota de 1.47 la unibet

Pont secundar Albania vs Serbia: 0-0 la pauza, la o cota de 2.3 la unibet

Scris de Radu

Ponturi octombrie: 2W – 1V – 3L

Oferta pariuri sportive si cote Albania vs Serbia

Ponturi pariuri Albania vs Serbia – Preliminarii CE