Ponturi pariuri - AIK Stockholm vs Goteborg - Allsvenskan


Ponturi pariuri – AIK Stockholm vs Goteborg – Allsvenskan

AIK Stockholm vs Goteborg

Meci decisiv in lupta pentru titlu

AIK se afla pe pozitia a 2 a in clasament cu doua etape inainte de finalul campionatului si spera sa reuseasca sa cucereasca titlul. Se afla la 3 puncte de prima pozitie ocupata de Norrkoping dar care au un meci mai mult. Anul trecut au incheiat campionatul pe a 3 a pozitie, iar in acest an isi doresc foarte mult sa obtina primul loc si sa evolueaze sezonul urmator in Champions League dupa multi ani. O victorie in aceasta partida ii va duce pe prima pozitie. Un alt avantaj pe care il are AIK este faptul ca in ultima etapa va juca cu Orebro, o echipa modesta fara obiectiv, in timp ce Norrkoping va juca cu Malmo, echipa foarte puternica. Atacantul Henok Gotom a fost cel mai bun marcator al echipei cu 16 reusite si 5 assist-uri.

Goteborg se afla pe pozitia a 3 a si se lupta de asemenea pentru obtinerea titlului deoarece cu o victorie ii vor depasi pe adversarii din aceasta seara. In ultimele 2 partide Goteborg a obtinut 2 remize c Halmstad, echipa ce e deja retrogradata, si Djurgarde. Au fost echipa mai buna in ambele meciuri dar nu au reusit sa obtina victoria. O victorie in acest meci este obligatorie pentru a mai avea sperante la titlu. Goteborg are cea mai buna aparare din prima liga cu numai 19 goluri primite pana acum si are cu 12 goluri mai putine primite decat adversara din aceasta partida, ce are a 2 a cea mai buna aparare.

Ambele echipe vor dori sa obtina victorie deoarece un egal nu avantajeaza pe nici una din ele. Ma astept la un meci spectaculos in care vom vedea goluri in ambele porti, pariu ce il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic AIK Stockholm vs Goteborg : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 1,71 la Unibet

Pont pariuri cota mare AIK Stockholm vs Goteborg : victorie AIK, la o cota de 2,50 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombrie : 20W – 16L

Oferta pariuri online si cote AIK Stockholm vs Goteborg – Unibet

Capture