Ponturi Man 21-02-2014


Ponturi Man 21-02-2014

Salutare pariori! Dupa doua zile am ajuns la un bilat de 7 pronosticuri castigatoare – 3 pronosticuri pierdute – 2 pronosticuri anulate (void). In speranta ca ati fost intr-atat de inspirati incat sa le evitati pe cele trei necastigatoare, continuam seria meciurilor cu un bilet care a insumat o cota totala de @6.05!

bilet3456
Steve Johnson vs. Feliciano Lopez ↔ am ales pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set” pentru ca ambii tenismeni servesc foarte bine, iar suprafata rapida de joc de la Delray Beach faciliteaza schimburile rapide. De asemenea, poate cel mai important amanunt este ca spaniolul este un obisnuit al “over”-urilor, deoarece in 12/12 partide pe care le-a disputat in acest an, primul set a inregistrat de fiecare data minim 10 game-uri.

Jan-Lennard Struff vs. Michael Llodra am ales si aici pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set”, tot cam din aceleasi motive ca mai sus: ambii sunt tenismeni inalti, care-si pot pune in valoare serviciul puternic pe o suprafata rapida precum hardul indoor de la Marseille. E cat se poate de clar ca break-ul va fi o raritate.

Tommy Robredo vs. Pablo Andujar am ales pronosticul “sa castige Robredo” pentru ca este jucatorul mai valoros si mai experimentat, demonstrand acest lucru in acest inceput de sezon atat la Australian Open, cat si la Buenos Aires (semifinala). Pablo Andujar este un zgurist bunicel, dar nu poate face fata unui meci in care de cealalta parte a fileului se regaseste un jucator bun in schimburi lungi, dar totodata agresiv si ofensiv in joc.

Barbora Zahlavova Strycova & Klara Zakopalova vs. Irina Begu & Maria Irigoyen ↔ am ales pronosticul “1 solist” pentru ca aceste doua cehoaice formeaza un cuplu mult mai experimentat, mai sudat si mai valoros, cu multe turnee WTA Doubles castigate in decursul ultimelor sezoane. Irina Begu si Maria Irigoyen formeaza un cuplu de complezenta si putem spune ca deja s-au autodepasit ajungand pana in semifinale; romanca are meci foarte greu pe tabloul de simplu de la ora 18:00 si e foarte probabil sa intre obosita in acest meci de dublu.

Caroline Wozniacki vs. Venus Williams am ales pronosticul “Venus Williams sa castige cel putin 1 set” pentru ca suprafata de joc avantajeaza jocul ofensiv si agresiv pe care-l practica aceasta. De asemenea, americanca are ocazia sa-si infrunte sora mai mica intr-o eventuala finala, lucru care nu s-a mai intamplat de destul de mult timp. In precedentele patru intalniri directe, daneza nu a reusit sa-i “fure” vreun set lui Venus!

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man