Liga 1 este recunoscuta pentru agresivitate - Vlad

Pariuri speciale - Ne asteptam la multe faulturi la Voluntari - Medias - In aceasta amiaza vom avea parte de un duel intre doua echipe care s-au luptat pentru supravietuirea in Liga 1 anul trecut, iar in acest nou sezon s-ar parea sa aiba cam aceeasi misiune, anume duelul in playout.
FC Voluntari vs Gaz Metan Medias
July 30,2018
18:00 PM

FC VoluntariFC Voluntari vs Gaz Metan MediasGaz Metan Mediaș

In Liga 1 faulturile sunt o practica comuna

  • Se pare ca cei de la Betano continua sa ne ofere „cadouri” cu faulturi si cartonase galbene in Liga 1. Pariul antepost plasat pe „total cartonase” galbene (vezi aici) merge struna, in special in etapa aceasta, unde cu 2 meciuri ramase, deja s-a depasit media necesara per etapa.
  • Intorcandu-ne la pariul referitor la meciul de astazi, vizam faulturile si agresiunile celor doua echipe. Linia initiala de la Betano a fost de 29.5 faulturi in meci (dupa cum vedeti si in biletul meu), insa aceasta s-a schimbat destul de repede. In prima etapa, Gaz Metan Medias a inregistrat in partida cu Chiajna nu mai putin de 46 de faulturi, pe cand Voluntari a avut cumulat impreuna cu Dinamo, 32 de faulturi.

Miza:  7.5/10

Voluntari vs Gaz Metan Medias

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul