Ponturi fotbal Zenit - Vardar – Europa League


Zenit intalneste una dintre cele mai slabe echipe din grupele Europa League

Sursa foto: diariovasco.com

Joi seara, 23 noiembrie, de la ora 20:00, Zenit intalneste Vardar Skopje, intr-un meci programat in runda a 5-a din grupele Europa League.

Zenit este favorita clara la obtinerea celor trei puncte, iar dupa cum se evolueaza in aceste momente, inclin sa mizez spre un succes facil al rusilor, care sunt lideri in Grupa L, cu 10 puncte, avand cu o lungime mai mult decat Real Sociedad, principala ei contracandidata.Moralul elevilor lui Mancini este cat se poate de ridicat, deoarece acestia s-au impus cu 5-0 in ultimul meci oficial, impotriva celor de la Tosno, in Premier League. Mai mult decat atat, Zenit in confruntarile de acasa este de neinvins, avand maximum de puncte dupa doua runde, dar si o medie de trei goluri inscrise per meci, dupa ce a trecut la pas de Real Sociedad si Rosenborg, 3-1 in ambele cazuri.

Vardar Skopje este una dintre echipele cele mai slabe din faza grupelor, iar faptul ca a dat un singur gol si a primit 17 cred ca evidentiaza cat mai bine acest aspect. Mai mult decat atat, echipa din Macedonia a pierdut pe linie toate cele patru meciuri disputate, drept pentru care este lanterna rosie, cu 0 puncte, de fiecare data marcandu-se cel putin trei goluri in confruntarile avute. Contrar prestantei slabe din Europa League, aceasta se prezinta foarte bine in First League, competitia interna, acolo unde a castigat cu 1-0 in ultima partida, drept pentru care se afla pe locul secund.

Dupa 5-0 in tur, nu cred ca exista indoiala asupra castigatoarei in meciul de joi seara, din acest motiv ma astept sa avem parte din nou de un recital marca Zenit, echipa care se prezinta foarte bine in disputele de acasa.

Pronostic Zenit – Vardar: nu marcheaza ambele

Cota 1.50 la NetBet

Pronostic cota mare Zenit – Vardar: scor corect 4-0

Cota 7.75 la NetBet

Statistica luna noiembrie: 64W – 1D – 34L

Oferta pentru pariurile online la NetBet