Ponturi fotbal Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad – Europa League


Ponturi fotbal Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad – Europa League

Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad

Sursa foto: sportowefakty.wp.pl

Joi, 21 iulie, de la ora 22:05, Zaglebie Lubin primeste vizita celor de la Partizan Belgrad in mansa secunda a turului II preliminar din Europa League. Scorul in partida tur a fost 0-0.

Dupa 0-0 in partida de la Belgrad, Zaglebie Lubin ramane fara gol inscris pe teren strain in aceasta editie a Europa League. Polonezii au inceput aventura inca din primul tur, cand au evoluat impotriva bulgarilor de la Slavia Sofia, in detrimentulc arora s-au si calificat, impunandu-se cu 3-1 la general. Totusi, in mansa din tur, cand a jucat in Bulgaria, Zaglebie  a cedat cu 0-1, luandu-si revansa o saptamana mai tarziu, cand in fieful propriu s-a impus cu scor de forfeit. La finalul saptamanii trecute, Zaglebie a inceput si campionat, castigand cu 4-0 in prima etapa, intr-o partida disputata tot pe teren propriu.

Partizan Belgrad a dominat copios meciul din tur, avand 19 ocazii de gol si o posesie zdrobitoare, 66%. Numarul cornerele spune totul despre cum a decurs jocul in prima mansa, 12-2. De altfel, Partizan a avut si un om in plus, timp de aproximativ 30 de minute, insa, a fost insuficient pentru ca sarbii sa castige. Acum merg pe teren strain in speranta ca rezultatul din tur nu o sa-I coste calificarea si spera sa repete performanta din sezonul anterior de Europa League, cand a ajuns pana in faza grupelor, facand o figura frumoasa.

Cred ca desfasurarea partidei din retur o sa fie asemenatoare celei din urma cu o saptamana. Partizan o sa controleze jocul in mare parte, insa, nu o sa riste foarte mult sa primeaca gol, cu toate ca pe ei ii califica si un rezultat de egalitate cu goluri. Pe de alta parte, Zaglebie are moralul ridicat dupa victorie cu 4-0 din campionat si ar putea sa le puna usoare probleme sarbilor, profitand de faptul ca evolueaza pe teren propriu. Avand publicul aproape sunt aproape convins ca Zaglebie se poate apara la fel de bine cum a facut-o in Serbia.

Pronostic Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad: sub 2,5 goluri, la o cota de 1.57 la NetBet

Pronostic cota mare Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad: oaspetii castiga, la o cota de 2.35 la Netbet

Statistica luna iulie: 93W – 59L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Zaglebie Lubin – Partizan Belgrad

NetBet Zaglebie