Ponturi fotbal Wisla – Pogon Szczecin – Ekstraklasa


Ponturi fotbal Wisla – Pogon Szczecin – Ekstraklasa

Wisla – Pogon Szczecin

Sursa foto: sportowefakty.wp.pl

Sambata, de la ora 19:00, pe ‘Stadion Mjiejski im. Henryka Reymana’, Wisla primeste vizita celor de la Pogon Szczecin, intr-o partida din prima etapa a Ekstraklasa.

Wisla a terminat sezonul in a doua parte a clasamentului, facand parte dintre cele opt participante in play-out. Nu au fost probleme in evitarea retrogradarii, deoarece Wisla a terminat prima la finalul disputarii meciurilor din grupa de retrogradare, astfel ca a avut 32 de puncte si cel mai bun atac, cu 61 de goluri inscrise. Mai mult, au incheiat sezonul fara infrangere de trei meciuri. Pentru pregatirea acestui meci din prima etapa, Wisla a disputat patru partide amicale, toate cu echipe din Polonia, obtinand o victorie, doua remize si o infrangere.

Pogon Szczecin a facut parte din play-off ul campionatului polonez, terminand pe locul 6, cu 30 de puncte, dar evolutiile lor au lasat de dorit, drept pentru care in ultimele cinci etape ale campionatului trecut au avut doua victorii si o infrangere. Mai mult decat atat, Pogon pe teren strain nu a mai castigat din luna februarie a acestui an, interval in care au disputat sapte meciuri in Ekstraklasa (4 remize si trei infrangeri). De mentionat ca in mare parte, lotul celor de la Pogon a ramas neschimbat, nu au vandut jucatori importanti.

Wisla si Pogon s-au intalnit in mod direct numai in sezonul regulat, cand Pogon a reusit sa obtina patru puncte din dubla confruntare. Totusi, Wisla este o echipa de teren propriu si faptul ca nu au mai pierdut de la inceputul lunii martie pe teren propriu este un plus. Cred ca terenul propriu isi poate spune cuvantul in aceasta confruntare si nu ar fi exclus sa vedem goluri, avand in vedere ca este prima etapa, iar relatiile de joc nu sunt sudate 100%.

Pronostic Wisla – Pogon Szczecin: gazdele marcheaza primul gol, la o cota de 1.60 la NetBet

Pronostic cota mare Wisla Pogon Szczecin: peste 2,5 goluri, la o cota de 2.25 la NetBet

Statistica luna iulie: 70W-44L

Oferta pentru pariurile online la NetBet

Wisla NetBet