Ponturi fotbal Villarreal - Leganes - La Liga


Cu o victorie, Villarreal isi consolideaza locul de Europa League

Sursa foto: cadenaser.net

Marti, 17.04.2018, de la ora 22:30, pe “La Ceramica” are loc duelul dintre Villarreal si Leganes, in etapa cu numarul 33 din La Liga.

Villarreal a evitat sau o infrangere in etapa anterioara, cand a jucat pe terenul SEvillei si a reusit sa plece cu un punct, dupa ce meciul s-a terminat 2-2. A fost al treilea meci din ultimele patru etape in care se dau cel putin trei goluri, iar “submarinul galben” ramane pe loc de Europa League. Momentan se afla pe locul 6, dar orice pas gresit poate fi serios taxat de Sevilla, echipa care se afla la un punct in spate si care atat asteapta. Pe de alta parte, “La Ceramica” este un teren pe care Villarreal s-a descurcat bine, reusind sa stranga 26 de puncte.

Villarreal: Asenjo – Gaspar; Gonzalez; Ruiz; Rukavina – Trigueros; Rodri – Castilleko; Soriano; Raba – Bacca

Leganes se poate declara multumita cu sezon bun pe care l-a facut, avand in vedere lotul deloc valoros de care dispune. A reusit sa se instaleze pe locul 14, cu 30 de puncte, asigurandu-si, in mare parte, salvarea de la retrogradare. Evident, moralul este si el un factor important, iar in runda anterioara a facut un meci bun, castigand cu  1-0 in fata celor de la Celta Vigo, dar a profitat si de faptul ca a evoluat pe teren propriu. In deplasare este total diferit, Leganes in aceasta postura a pierdut la pas ultimele cinci meciuri oficiale, partide in care a inscris un singur gol.

Leganes: Cuellar – Zaldua; Bustinza; SLovas; Rico – Pires; Perez; Eraso – Zhar; Guerrero; Ramos

De peste 18 ani Leganes nu a castigat intr-un meci oficial pe terenul celor de la Villarreal, iar faptul ca din nou se joaca in aceasta postura, cred ca avem o castigatoare inca de la vestiare. Este diferenta prea mare de atitutine intre Villarreal echipa gazda si Leganes atunci cand joaca pe teren strain.

Pronostic Villarreal – Leganes: gazdele castiga

Cota 1.60 la Unibet

Pronostic cota mare Villarreal – Leganes: X pauza / 1 final

Cota 4.35 la Unibet

Statistica luna aprilie: 60W – 33L

Oferta pariuri online si cote Villarreal – Leganes