Ponturi fotbal Union Berlin – Kaiserslautern – Zweite Bundesliga


Kaiserslautern este singura echipa fara victorie din Zweite

Sursa foto: der-betze-brennt.de

Luni seara, de la ora 21:30, se joaca epilogul rundei cu numarul 8 din Zweite Bundesliga, iar acolo se dueleaza Union Berlin si Kaiserslautern.

Union Berlin nu trece prin cea mai buna forma a ei, in sensul ca nu mai reuseste sa castige de cinci meciuri, confruntari in care a reusit sa obtina trei rezultate de egaltiate si doua infrangeri. Pentru moment se afla pe locul 11, cu 9 puncte,  dar sanse slabe sa obtina puncte daca evolueaza cum a facut-o in etapa anterioara. La finalul etapei anterioare, Union Berlin a jucat la Sandhausen, acolo unde a suferit cel de-al doilea insucces al stagiunii, dupa ce a cedat cu 0-1. Contrar acestei perioade mai putin faste pe care o traverseaza, Union Berlin nu a cunoscut esecul in fata propriilor suporteri, acolo unde a reusit doua remize si un succes.

Kaiserslautern dezamageste de la un sezon la altul, dar dupa cum evolueaza in acest inceput de campionat nu a facut-o niciodata. “Diavolii rosii” ocupa ultimul loc in Zweite, acolo unde este singura echipa fara succes, ea reusind ca dupa sapte runde sa bifeze doua puncte. Pe de alta parte, nici nu avea cum sa castige mai multe puncte, avand in vedere ca a marcat de trei ori, avand si cea mai slaba ofensiva dintre toate cele 18 echipe. De altfel, in etapa anterioara a pierdut cu 0-2 meciul disputat pe teren propriu, in fata celor de la Aue.

Puse fata in fata, ma astept ca Union sa castige la pas partida, avand in vedere ca a jucat mai bine de-a lungul sezonului, dar si pentru ca joaca pe teren propriu, acolo unde nu a mai pierdut in fata celor de Kaiserslautern de aproape cinci ani. In alta ordine de idei, cred ca gazdele sunt cu un pas in fata adversarilor, astfel, ma astept avem parte de cel putin un gol mai mult reusit de Union Berlin.

Pronostic Union Berlin – Kaiserslautern: gazdele castiga

Cota 1.67 la Betano

Pronostic cota mare Union Berlin – Kaiserslautern: 1 pauza / 1 final

Cota 2.55 la Betano

Statistica luna septembrie: 153W – 84L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Union Berlin – Kaiserslautern