Ponturi fotbal Ufa - Zenit – Premier League


Victoria ii poate aduce un loc pe podium lui Zenit

Sursa foto: zimbio.com

S-a reluat Premier League-ul rusesc, iar duminica, de la ora 16:30, Ufa urmeaza sa o intalneasca pe Zenit, intr-un meci relativ decisiv pentru cupele europene.

Ufa face un sezon neateptat de bun, dupa doua treimi din campionat se afla pe locul 6, cu 34 de puncte, cu cinci lungimi mai putine decat Zenit si implicit de cupele europene, in conditiile in care are si un meci in plus disputat fata de aceasta. Evident, forma de moment este una care ii ofera incredere ca poate sa loveasca din nou. Ufa in ultimele doua confruntari a reusit sa obtina tot atatea victorii, in meciuri in care a trecut la limita: 3-2 cu Anzhi si 1-0 de Krasnodar. Mai mult decat atat, in confruntarile de pe teren propriu a evoluat mai bine, avand 23 de puncte acumulate din 33 maxim posibile, important este ca are continuitate in astfel de rezultat. Ultima data cand a fost invinsa in aceasta postura, a fost pe 10 septembrie, intr-un 0-1 in turul cu Krasnodar.

Zenit are statut de favorita, dar la fel s-a intamplat si in ultimele trei confruntari, partide in care de fiecare data a incheiat la egalitate si a cazut pe locul 5, cu 39 de puncte. Totusi, pentru a reveni pe podium are nevoie sa recupereze doua lungimi, dar pentru asta este obligata sa reuseasca un meci bun, asa cum rar a obisnuit pe teren strain. De asemenea, Zenit este echipa cu cele mai putine meciuri pierdute in deplasare. UN singur joc a pierdut aceasta in postura de formatie vizitatoare, insa are sapte remize din 12 astfel de dueluri, ceea ce a facut-o sa piarda puncte importante. Chiar si asa, ma astept ca duminica sa ofere o replica pe masura.

Cu probleme destul de mari in deplasare, unde are multe remize, Zenit are nevoie sa se adune, dat fiind faptul ca oricare alt rezultat in afara victoriei, o indeparteaza de podium si automat de obiectiv propus. Una peste alta, oaspetii fac un joc consistent si cred ca diferenta de valoare o sa faca diferenta, iar la final acest lucru o sa se vada.

Pronostic Ufa – Zenit: oaspetii castiga o repriza

Cota 1.50 la Betano

Pronostic cota mare Ufa – Zenit: oaspetii castiga

Cota 2.02 la Betano

Statistica luna martie: 114W – 65L

Oferta pentru pariurile online la Betano