Ponturi fotbal Troyes - Dijon – Ligue 1


Dijon are cea mai slaba aparare din Ligue 1

Sursa foto: ruedesjouers.com

Marti seara, de la ora 19;30, pe Digi Sport 2 se joaca meciul dintre Troyes si Dijon, confruntare din runda cu numarul 24 din Ligue 1.

Troyes are un sezon destul e dificil, aflandu-se inca in lupta pentru evitarea retrogradarii, drept pentru care ocupa locul 15, cu 27 d epuncte, cu unul mai mult decat Amiens, prima formatie aflata sub linia rosie. Cu toate astea, finalul saptamanii trecute a fost unul reusit, Adama Niane fiind cel mai aplaudat jucator, dupa ce a fost unic marcator al duelului cu Metz. De asemenea, Troyes surpravietuieste datorita meciurilor disputate pe terenul propriu, locul unde a castigat trei din ultimele patru confruntari, meciuri in care golurile au lipsit de cele mai multe ori, avand in vedere ca patru din cele 13 confruntari disputate pe “Stade l’Aube” s-au incheiat cu cel putin trei reusite.

De partea cealalta, Dijon ramane o echipa spectaculoasa, ce de multe ori a pus in dificultate echipe mai bine cotate decat ea, asa cum este cazul si acum. Considerata outsider, echipa antrenata de Olivier Dall’Oglio a avut nesansa ca in runda anterioara sa nu poata tine pasul cu Monaco, echipa net mai buna decat ea si in fata careia a pierdut cu 0-4. Ca urmare a acelui rezultat, a pierdut locuri importante in clasament, acum ocupand locul 13, cu 31 de puncte. Daca ofensiva este destul de activa, principala problema a “alb-rosilor” vine din partea defensivei, incasand deja 52 de goluri, drept pentru care are cea mai slaba aparare din Ligue 1.

In tur a fost 3-1 pentru Dijon, iar daca este sa contorizam jocul echipelor din ultimele confruntari, ma astept sa vedem un meci contrar celor avute de Troyes acasa, in care golurile sa fie la ordinea zilei. Mai mult, fortez putin lucrurile si ma astept ca din nou sa se inscrie de ambele parti, mizand si pe nevoia disperata de puncte a ambelor formatii, menita sa le asigure o un final de sezon confortabil.

Pronostic Troyes – Dijon: ambele marcheaza

Cota 1.73 la Betano

Pronostic cota mare Troyes – Dijon: peste 3,5 goluri

Cota 3.40 la Betano

Statistica luna februarie: 13W – 13L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Troyes – Dijon