Ponturi fotbal Ternana vs Pescara – Serie B


Ponturi fotbal Ternana vs Pescara – Serie B

Ternana vs Pescara

Sursa foto: ilcentro.gelocal.it

Maine, incepand cu ora 16:00, Ternana vs Pescara este una dintre partidele propuse de etapa cu numarul 33 din Serie B.

Ternana si-a luat gandul de la promovare in acest sezon, ocupand un confotabil loc 13, cu 40 de puncte, la noua distanta de pozitia a 8-a, ultima care permite accesul in faza superioara a campionatului si la sase peste prima clasata din zona rosie. Acestia au reusit desprinderea de ultimele pozitii dupa ce au reusit sa intrerupa seria infrangerilor, iar de doua etape sunt fara esec, obtinand un egal si o victorie. Fabio Ceravolo a semnat cele doua goluri ale Ternanei din partida cu Avellino si astfel bifeaza prima lor victorie a ultimelor cinci etape. Un alt plus il reprezinta duelurile de pe ‘Stadio Libero Liberati’, un teren pe care au pus probleme multor adversari, asa se face ca in ultimele cinci jocuri au trei victorii, o remiza, o infrangere.

In rolul adversarului sta Pescara, o echipa aflata in deriva, care nu reuseste sa-si regaseasca forma care a consacrat-o. Astfel, de opt jocuri sunt fara victorie, picand pe locul opt, cu 49 de puncte. ‘Delfinii’ au patru infrangeri consecutive, ultima dintre ele venind in fata liderului, 2-4, cu Crotone. Totusi, ofensiva isi face treaba, fiind dintre cele mai active ale campionatului, drept dovada ca a marcat cel putin un gol in fiecare din ultimele 15 jocuri, dar pe de alta parte, a si primit gol in ultimele noua partide. Gianluca Lapadula este golgheterul campionatului si implicit al echipei, atacantul celor de la Pescara reusind 18 goluri in 30 de meciuri jucate.

Echipe probabile:

Ternana(4-2-3-1): Mazzoni – Zanon – Gonzales – Meccariello – Janse – Palumbo – Busellato – Furlan – Falletti – Belloni – Ceravolo

Pescara(4-3-1-2): Florillo –Zampano –Zuparic – Fornasier – Crescenzi – Verre – Mandragora – Memushaj – Benali – Verde – Lapadula

Oaspetii au ocazia sa intreupa seria infrangerilor si pot face asta avand un adversar facil in fata, care s-a aratat usor de invins in foarte multe dintre situatii si destul de vulnerabil. Cred ca singura problema este daca antrenorul Pescarei, Massimo Oddo, a reusit sa-si convinga elevii sa treaca peste acest prag psihologic si sa-i remonteze, cand mai sunt noua etape de disputat si decaderea aceasta ii poate costa play-off ul.

Pronostic Ternana vs Pescara: x2, la o cota de 1.48 la NetBet

Pronostic cota mare Ternana vs Pescara: egalitate, la o cota de 3.05 la NetBet

Statistica luna martie: 32W-16L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Ternana vs Pescara

Pescara NetBet