Ponturi fotbal - Tara Galilor vs Andorra - Calificari Euro 2016


Ponturi fotbal – Tara Galilor vs Andorra – Calificari Euro 2016

Tara Galilor

Tara Galilor vs Andorra – pe Stadium Milenium din Cardiff va fi mare sarbatoare, Gareth Bale si compania reusind dupa 58 de ani o noua calificare la un turneu final. Partenera de intrecere pentru galezi va fi modesta echipa a Andorrei, care in aceste preliminarii nu a obtinut nici un punct, nu a marcat nici un gol in deplasare primind in schimb 18.  Tara Galilor va juca cu cea mai buna formula de echipa, motiv pentru care propunem pentru Biletul zilei pontul HA Tara Galilor -3,5.

Tara Galilor a avut evolutii excelente in aceste preliminarii reusind sa le depaseasca pe Israel sau Bosnia Herzegovina, echipe mai bine cotate la startul competitiei. Iar galezii chiar sunt o echipa puternica, reusind in aceste preliminarii smulga 4 puncte  Belgiei. Acum va fi atmosfera de sarbatoare, biletele pentru Euro sunt rezervate si se pune chiar problema terminarii pe primul loc daca Belgia nu castiga cu Israel. Chris Coleman nu va odihni nici un jucator important, ba mai mult ii va trimite in teren din primul minut pe Gareth Bale, Joe Allen, Jope Ledley, Ramsey, Richards sau Robson-Kanu, tocmai pentru a primi ovatiile spectatorilor.  Iar pe fondul entuziasmului si al suportului publicului Tara Galilor va inscrie cel putin 4 goluri in poarta Andorrei.

Tara Galilor echipa probabilaHennessey – Gunter, Williams, Davies – Richards, Taylor –  Ramsey, Allen, Ledley – Robson-Kanu, Gareth Bale.

Andorra este cenusareasa grupei, o echipa ce a incercat doar sa limiteze proportiile scorului de fiecare data. In urma cu 3 zile a pierdut cu 1-4 in fata Belgiei, pe teren propriu, astfel ca diferenta ar trebui sa fie ceva mai mare de aceasta data, tinand cont ca joaca in deplasare. Cea mai blanda infrangere a Andorrei in meciurile din deplasare a fost 0-3 in Bosnia Herzegovina. In rest, 0-4 in Israel, 0-5 in Cipru si 0-6 in Belgia. Acum are in fata o echipa ce va juca doar pentru suporteri si care nu isi menajeaza nici un jucator important.

Andorra echipa probabila: Pol – Nicolas, Sola, Llovera, Garcia – Vieira, Rebes, Moreira, Sonejee – Gomez, Sanchez.

Ponturi fotbal Tara Galilor vs Andorra: HA Tara Galilor -3,5 @ 2,05 la Unibet

Ponturi pariuri Tara Galilor vs Andorra: Gareth Bale sa marcheze cel putin doua goluri @ 2,50 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Tara Galilor vs Andorra:

Tara Galilor

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 15W-16L-8V