Ponturi Fotbal - Swansea - Tottenham - FA Cup


Swansea a castigat ultimele 7 meciuri pe propriul teren

Cu incepere de la ora 14:15, Swansea primeste vizita celor de la Tottenham intr-un meci din cadrul competitiei FA Cup.

SwanseaSwansea ocupa pozitia 14 in Premier League, cu 4 puncte mai mult decat primul loc care retrogradeaza in Championship. Chiar daca a inceput foarte slab campionatul si era vazuta de toata lumea principala favorita la ocuparea ultimei pozitii din Premier League, Swansea a reusit sa-si revina spectaculos si sa obtina puncte pe banda rulanta. In ultimele 14 meciuri, Swansea are o singura infrangere cu 1-4 pe terenul celor de la Brighton in Premier League. In ultimele 7 meciuri de pe propriul teren, Swansea are 7 victorii, iar printre echipele pe care le-a invins se afla Liverpool, Arsenal si Burnley. Consider ca in acest meci ei vor juca cu majoritatea titularilor, deoarece antrenorul echipei a declarat ca aceasta competitie este importanta pentru echipa.

TottenhamTottenham este pe locul 3 in Premier League, cu 4 puncte mai putin decat ocupanta locului 2 Manchester United. Echipa lui Pochettino a fost eliminata de curand din Uefa Champions League si trebuie sa se concentreze pe campionat si FA Cup, drept urmare meciul impotriva celor de la Swansea este foarte important pentru club. Tottenham a trecut bine peste eliminarea de pe propriul teren din UCL si au castigat ultima etapa in Premier League cu 1-4 pe terenul celor de la Bournemouth. Meciul a fost destul de echilibrat, dar oamenii lui Pochettino au reusit sa fructifice ocazile pe care le-au avut. Este posibil sa vedem cateva schimbari in echipa pentru acest meci, la fel cum s-a intamplat si in partidele precedente din FA Cup.

Swansea – Tottenham: Head-to-Head

02.01.18 PL Swansea Tottenham 0 : 2
16.09.17 PL Tottenham Swansea 0 : 0
05.04.17 PL Swansea Tottenham 1 : 3

 

Swansea – Tottenham: Concluzie

Avand in vedere ca este un meci de cupa si nu sunt puncte in joc, consider ca va fii o motivare suplimentara pentru Swansea, deoarece este singura cupa la care mai poate spera o echipa atat de micuta. De asemenea forma buna prin care trece Swansea pe propriul teren ma face sa cred ca nu vom avea un meci dezechilibrat. Pochettino este posibil sa trimita si cateva rezerve, drept urmare nivelul dintre jucatori va fii mai echilibrat.

Pronostic Swansea – Tottenham: Handicap +1.5 goluri

Cota 1.46 la Unibet

Pronostic cota mare Swansea – Tottenham: Scor corect 1-2

Cota 8.50 la Unibet

Cote online pentru meciul Swansea – Tottenham