Ponturi fotbal - Suedia vs Moldova - Calificari Euro 2016


Ponturi fotbal – Suedia vs Moldova – Calificari Euro 2016

Suedia

Suedia vs Moldova – echipa lui Ibrahimovic isi incheie campania de calificare cu un meci pe teren propriu contra ultimei clasate, Moldova. Cel mai probabil Suedia va juca din nou baraj, asa cum s-a intamplat si in preliminariile pentru CM 2014. Sunt sanse teoretice de calificare directa, insa conditia este ca Rusia sa piarda pe teren propriu cu Muntenegru. Diferenta de valoare clara intre cele doua protagoniste ne obliga sa mizam pe Biletul zilei pe 1 pauza / 1 final, cota 1,56 la Unibet.

Suedia parea sa nu aiba probleme in privinta calificarii dupa tragerea la sorti, insa parcursul excelent al Austriei a dat peste cap toate calculele. Austria si Rusia sunt ca si calificate, astfel ca pentru Suedia meciul cu Moldova este unul de pregatire a barajului din luna noiembrie. De aceea va trebui sa ne asteptam ca antrenorul Hamren sa trimita in teren cel mai bun 11, din care nu vor lipsi Ibrahimovic, Marcus Berg, Zengin, Ekdal, Kalstrom sau Sebastian Larsson. Suedia are de luat si o revansa fata de suporteri, dupa ce in precedentul meci jucat pe teren propriu a fost umilita de Austria, scor 1-4.

Moldova a avut evolutii catastrofale in aceste preliminarii, fiind ultima clasata cu doua puncte in 9 meciuri, in spatele Liechtensteinului. Interesant este ca a oferit surpriza acestei grupe, remizand in Rusia, scor 1-1. In urma cu 3 zile a rezistat in fata aceleiasi Rusia timp de o ora. Sunt rezultate ce ii va pune in garda pe suedezi si care ii va face sa trateze meciul cu seriozitate. Moldova nu are valori in echipa, cei mai importanti jucatori fiind Milinceanu de la Petrolul (ultima clasata in Liga 1) sau Catalin Carp (rezerva la Steaua).

Ponturi fotbal Suedia vs Moldova: 1 pauza / 1 final @ 1,56 la Unibet

Ponturi pariuri Suedia vs Moldova: HA Suedia -2,5 @ 2,48 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Suedia vs Moldova:

Moldova

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 15W-16L-8V