Ponturi fotbal St. Johnstone vs Hamilton – Premiership


Ponturi fotbal St. Johnstone vs Hamilton – Premiership

St. Johnstone vs Hamilton

Sambata, incepand cu ora 17:00, St. Johnstone vs Hamilton este una dintre intalnirile programate in etapa cu numarul 23 a campionatului Scotiei.

“Sfintii” au inceput sa isi arate limitele, iar infrangerea din urma cu trei etape, parca le-a turnat plumb in ghete fotbalistilor lui Tommy Wright. Dintr-o surpriza placuta a campionatului Scotiei, Saint Johnstone a ajuns o echipa de pluton, cu toate ca ocupa locul 4, cu 31 de puncte, dar sunt sase lungimi diferenta intre ei si locul trei.  Nu este de mirare ca in penultima etapa au fost ingenunchiati de Motherwell, pierzand cu 0-2, dar au si un joc in minus, spre deosebire de majoritatea echipelor.Totusi, evolutia si punctele obtinute au fost impartite aproape egal, atat in partidele de pe “McDiarmid Park”, cat si in cele din deplasare. Pe teren propriu au reusit 16 puncte, cu ajutor celor 14 goluri.

Hamilton vine din a doua jumatate a clasamentului si este  formatia cea mai iesita din forma ultimelor cinci etape. “The Accies” au reusit sa acumuleze un singur puncte in aceste cinci etape, 3-3, etapa trecuta, cu Mothewell, fapt pentru care au cazut pana pe a zecea pozitie, cu 23 de puncte. Fara indoiala, o echipa cu potential, dovada ca au marcat 28 de goluri in 21 de etape, insa, deplasarile nu au reprezentat tocmai punctul forte. Deficitul de 9 goluri este cauzat de partidele disputate pe teren strain, dar cu toate acestea au reusit sa obtina 11 puncte. Sunt convins ca Martin Canning, tanarul tehnician al celor de la Hamilton, o sa-si motiveze extrem de bine elevii, pentru ca infrangerea din tur sa nu se mai repete.

Victoria este foarte importanta, ambele formatii avand nevoie de ea pentru a pune capat meciurilor mai putin reusite si a se distanta in clasament.Daca gazdelor le-ar asigura  pozitia a patra pentru inca o etapa, oaspetii ar putea sa urce in clasament. Mai mult ca sigur ca ambele formatii vor avea ceva de spus in aceasta partida, nu ne-ar mira daca echipa oaspete s-ar impune.

Pronostic St. Johnstone vs Hamilton: peste 0,5 goluri in prima repriza, la o cota de 1,41 la NetBet

Pronostic cota mare St. Johnstone vs Hamilton: peste 1,5 goluri in prima repriza, la o cota de 3,00 la NetBet

Statistica luna ianuarie 20W-2D-6L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe St. Johnstone vs Hamilton

Johnstone