Ponturi fotbal Spal - Chievo – Serie A


Duel important pentru evitarea retrogradarii

Sursa foto: tuttosport.com

Miercuri seara, de la ora 21:45, Spal intalneste Chievo, intr-un meci ce face parte din etapa a 33-a din Serie A, una dintre putinele etape intermediare.

Spal se astepta sa fie o retrogradata certa si aici din cauza lotului slab de are dispune, insa, a fost compensata acesta lipsa cu jocul bun de echipa. In aceste momente, abordeaza meciul de pe locul 17, primul de deasupra zonei rosii, cu 28 de puncte, insa, orice greseala o poate costa si poate trece sub linia rosie, avand in vedere ca are cu un punct mai mult decat Crotone, principala sa rivala. forma este buna, in ultimele sapte meciuri a dat un randament acceptabil, reusind doua victorii si cinci rezultate de egalitate. De asemenea, in runda anterioara a incurcat-o pe Fiorentina, echipa pe al carei teren a remizat la 0, acelasi scor pe care l-a mai inregistrat acasa si impotriva lui Juventus.

Spal: Meret; Cionek, Vicari, Felipe; Lazzari, Everton Luiz, Viviani, Vitale, Schiavon; Floccari, Antenucci

Chievo este una dintre formatiile cu cel mai slab parcurs din 2018, dar acest lucru nu pare sa conteze atunci cand joaca acasa, locul unde reuseste sa scoata puncte. Unul dintre ele l-a reusit in etapa trecuta, cand a evoluat slab, dar Torino a facut-o la fel si meciul s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0. Evident, din cauza perioadei slabe, Chievo ocupa locul 16, cu 30 de puncte, cu trei mai putine decat Crotone, prima echipa aflata pe loc retrogradabil, iar faptul ca joaca din nou in deplasare pune multa presiune pe umerii jucatorilor, ei avand infrangeri pe linie in ultimele noua astfel de intalniri.

Chievo: Sorrentino; Cacciatore, Dainelli, Tomovic, Jarozynski; Castro, Radovanovic, Rigoni; Giaccherini; Inglese, Stepinski

In tur a fost 2-1 pentru Chievo, dar acum pot sa afirm cu toate increderea ca Spal isi merita statutul de favorita si nu neaparat pentru ca joaca ea bine, ci pentur ca oaspetii nu fac deloc un joc bun atunci cand sunt pusi din nou sa joace pe teren strain. Una peste alta, cred ca nevoia de puncte a ambelor echipe o sa-si spuna cuvantul, iar asta ar putea afecta spectacolul. Totusi, daca se vor inscrie goluri, cele mai mari sanse le are Spal.

Pronostic Spal – Chievo: gazdele marcheaza primul gol

Cota 1.55 la Betano

Pronostic cota mare Spal – Chievo: gazdele castiga

Cota 2.17 la Betano

Statistica luna aprilie: 66W – 30L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Spal – Chievo