Ponturi fotbal Slavia Praga – Levadia Tallinn – Europa League


Ponturi fotbal Slavia Praga – Levadia Tallinn – Europa League

Slavia Praga – Levadia Tallinn

Sursa foto: sapo.pt

Joi, 21 iulie, de la ora 20:00, Slavia Praga primeste vizita celor de la Levadia Tallinn, in mansa secunda din turul II preliminar al Europa League. Scorul in partida din tur a fost 3-1 pentru Levadia.

Slavia Praga a revenit in competitiile europene dupa o pauza de sapte ani. Ultima participare a cehilor intr-una din cele doua competitii europene a fost in sezonul 2009/2010, cand au intrat in Grupele Europa League. Totusi, acum pare ca sunt foarte aproape sa fie eliminati, deoarece in deplasarea din Estonia au fost invinsi cu 3-1, dupa un joc foarte slab facut de defensiva Slaviei. Ofensiva si-a facut treaba, drept dovada ca Barak&Co. au marcat un gol prin Mesanovic si au avut foarte multe posibilitati de a inscrie.

Levadia este o prezenta constanta in cupele europene, dar este prima participare in Europa League dupa o pauza de doi ani, timp in care a jucat in tururile preliminare pentru Liga Campionilor. Estonienii sunt in plin campionat, acolo unde ocupa locul al treilea, cu 40 de puncte, iar in acest sfarsit de saptamana urmeaza sa o intalneasca pe Paide Linnameeskond, in etapa cu numarul 19. In partida tur din turul secund al Europa League au aratat surprinzator de bine, producand supriza. Astfel, Levadia s-a impus cu 3-1, gratie golurilor inscrise de Hunt, Gando si Antonov, astfel ca acestia trebuie sa piarda la doua goluri diferenta pentru a avea emotii in ceea ce priveste calificarea.

O sa fie un meci la discretia gazdelor in cel mai bun caz, insa, daca Levadia inscrie primul gol, sansele ca Slavia sa inscrie cel putin trei goluri o sa fie aproape nule. Avand in vedere ca Slavia Praga era formatia favorita la calificarea din aceasta dubla mansa si ca trebuie sa recupereze un handicap de doua goluri, este foarte probabil sa asistam la un asalt asupra defensivei estoniene, care sa aiba ca rezultat cel putin trei goluri inscrise.

Pronostic Slavia Praga – Levadia Tallinn: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.43 la NetBet

Pronostic cota mare Slavia Praga – Levadia Tallinn: scor corect 3-0, la o cota de 5.45 la NetBet

Statistica luna iulie: 93W – 59L

Oferta pariuri online si cote Slavia Praga – Levadia Tallinn

NetBet Levadia