Ponturi fotbal Skoda Xanthi vs PAOK Salonic – Super League


Ponturi fotbal Skoda Xanthi vs PAOK Salonic – Super League

Skoda Xanthi vs PAOK Salonic

Una dintre partidele restanta din Super League, Grecia, se va disputa miercuri, incepand cu ora 19:30, intre Skoda Xanthi si PAOK Salonic.

Skoda Xanthi, formatia condusa de catre Razvan Lucescu, este intr-o continua scadere de forma, fiind fara victorie inregistrata in ultimele sase etape. Mai mult decat atat, acestia au avut parte de doar trei puncte castigate in respectivele meciuri, puncte venite dupa trei rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri. In prezent, ‘Regina Traciei’, asa cum mai este poreclita echipa din orasul Xanthi, ocupa un modest loc 13 in clasament, cu 18 puncte acumulate, fiind, astfel, la egalitate cu urmatoarea clasata aflata pe ‘loc minat’. Pe Skoda Xanthi Arena, ‘ros-albastrii’ au acumulat jumatate din numarul total de puncte adunate de-a lungul stagiunii, noua la numar, avand, totodata, parte de un golaveraj foarte echilibrat, cu noua goluri marcate si zece primite.

Info lot: Conform site-urilor de specialitate, pentru partida de miecuri seara Razvan Lucescu nu va putea conta pe mijlocasii Fliskas (15/0), Dimitrov (14/2), Papasterianos (10/1) si fundasul Farkas (6/0).

PAOK se afla la polul opus, tragand din rasputeri pentru un loc cat mai fruntas. In momentul de fata echipa din Salonic ocupa a 3-a pozitie in clasament, cu un total de 32 de puncte acumulate, la fel ca si urmatoarea clasata, Panathinaikos. ‘Alb-Negrii’ au parte de un parcurs foarte bun, inregistrand cinci victorii in ultimele sase etape. Mai mult decat atat, acestia din urma sunt fara infrangere suferita de opt meciuri in campionatul intern. Forma de bun augur a celor de la PAOK ii da si mai multe sperante lui Igor Tudor, tehnicianul croat si compania apropiindu-se din ce in ce mai mult de ocupanta locului secund, AEK Atena, formatie pe care o va intalni in weekend.

Info lot: Pentru aceasta deplasare, antrenorul celor de la PAOK nu va putea conta pe serviciile fundasilor Malezaas (8/0), Skondras (5/0), Ricardo Costa (9/0), Konstantinidis (9/0) si Leovac (11/0), respectiv pe cele a mijlocasilor Mak (17/3) si Kace (11/0).

Razvan Lucescu si compania trec prin momente nefaste, aflandu-se in mare pericol de retrogradare. Lucrurile se pot complica si mai mult decat atat avand in vedere programul foarte greu pe care il au cei de la Skoda Xanthi, insa, totusi, precautiile trebuiau luate pana in prezent, ceea ce nu s-a intamplat. De partea cealalta, in cazul unui succes, PAOK are ocazia de a se apropia si mai mult fata de pozitia secunda, ocupata in prezent de catre AEK. Mai mult decat atat, trebuie precizat faptul ca in weekend-ul ce urmeaza trupa din Salonic va avea meci direct cu formatia din capitala, astfel orice pas gresit facut in disputa de miercuri seara i-ar strica in totalitate planurile tehnicianului Igor Tudor.

Pronostic Skoda Xanthi vs PAOK Salonic: PAOK Salonic DNB, la o cota de 1.50 la NetBet

Pronostic cota mare Skoda Xanthi vs PAOK Salonic: PAOK Salonic marcheaza in ambele reprize, la o cota de 3.75 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 29W-2D-10L

Oferta pariuri online si cote Skoda Xanthi vs PAOK Salonic

netbetpaok