Ponturi fotbal Shrewsbury - Wimbledon – League One


Victoria le poate aduce gazdelor si prima pozitie

Sursa foto: shropshirestar.com

Sambata, de la ora 17:00, pe “Greenhous Meadow” se joaca disputa dintre Shrewsbury – Wimbledon, confruntare ce face parte din runda cu numarul 39 din League One.

Shrewsbury traverseaza o perioada foarte buna, reusind ca in ultimele sase meciuri oficiale sa ramana neinvinsa, pe langa faptul ca si-a trecut in cont doua rezultate de egalitate si patru victorii, a inscris de fiecare data. De astfel, la finalul etapei anterioare a facut 1-1 cu Northampton, intr-un meci care a avut loc in deplasare si datorita caruia a ramas pe locul al doilea, cu 75 de puncte, cu doar o lungime mai putin decat formatia de pe primul loc. Mai mult decat atat, Shrewsbury pe teren propriu s-a descurcat acceptabil, reusind sa inchida foarte bine poarta lui Henderson, drept pentru care este una dintre echipele cu cele mai putin goluri in aceasta postura.

Shrewsbury: Henderson – Hendrie; Nsiala; Sadler; Beckles – Godfrey – Whalley; Morris; Nolan; Rodman – Morris

Wimbledon are nevoie mai mult ca oricand de puncte, deoarece se afla in lupta directa pentru evitare retrogradarii, iar dupa cum se prezinta, sansele sa mearga in League Two sunt destul de mari. Totusi, forma este una buna pentru o echipa situata in partea inferioara a clasamentului, avand un singur esec in precedentele cinci runde, meciuri in care a mai bifat doua victorii si alte doua rezultate de egalitate. La fel ca rivala din acest meci, a facut si ea 1-1 cu Rochdale, tot intr-un meci avut in deplasare, ceea ce pune si mai mare presiune, deoarece este la doua lungimi de zona rosie.

Wimbledon: Long – Fuller; Oshilaja; Meades; Robinson – Abdou; Soares; Trotter – Piggott; Taylor; Barcham

Shrewsbury nu are absente notabile sau orice alte probleme de lot, astfel ca ma astept sa-si arate suprematia de gazda si de echipa care trage la promovare, astfel sa profite de limita pe care Wimbledon o are. In aceste conditii, ma astept sa vad cel putin o repriza dominata de la un capat la altul si astfel, sa faca diferenta si la final sa obtina toate punctele puse la bataie.

Pronostic Shrewsbury – Wimbledon: gazdele castiga o repriza

Cota 1.48 la Unibet

Pronostic cota mare Shrewsbury – Wimbledon: gazdele castiga

Cota 1.94 la Unibet

Statistica luna martie: 81W – 40L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Shrewsbury – Wimbledon