Ponturi Fotbal - Sevilla - Valencia - LaLiga


Ma astept la un meci cu goluri

Cu incepere de la ora 16:15, Sevilla primeste vizita celor de la Valencia intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28 din LaLiga.

 

SevillaSevilla este pe locul 5 in LaLiga si are nevoie neaparat de victorie pentru a mai spera la primele 4 locuri care duc in Uefa Champions League. Echipa lui Vincenzo Montella este angrenata si in competitia Uefa Champions League, iar returul cu Manchester United de pe „Old Trafford” se va disputa saptamana urmatoare. Rezultatul primului meci a fost 0-0, dar Sevilla a dominat copios acel meci. In ultimele 2 meciuri din LaLiga, Sevilla a castigat 6 puncte fara sa primeasca gol. I-a invins 0-1 peMalaga si 2-0 pe Athletic Bilbao. In meciurile de pe propiul teren din LaLiga, Sevilla a adunat 27 puncte dupa 13 meciuri, avand un golaveraj de 22-14 goluri, cu o medie de 1 gol primit pe meci. Jesus Navas si Sebastian Corchia au problme minore si sunt incerti pentru acest meci.

ValenciaValencia este pe locul 4 in LaLiga, iar daca nu vor pierde acest meci cred ca au sanse uriase sa termine in primele 4 echipe ale campionatului si sa participe in urmatorul sezon in Uefa Champions League. Chiar daca in perioada 20 ianuarie – 8 februarie au trecut intr-un moment mai dificil si au pierdut o serie de meciuri, echipa lui Marcelino pare sa-si fii revenit. In ultimele 5 meciuri din campionat, echipa a reusit sa adune 13 puncte, drept urmare moralul din cadrul clubului este foarte ridicat. Valencia este pe locul 4 in clasamentul deplasarilor, avand 21 puncte adunate dupa 13 etape, cu un golaveraj pe plus, 23-18. Golaverajul general al Valenciei dupa 27 etape este 52-30, avand o medie de aproape 2 goluri marcate pe meci. Javi Jimenez, Santi Mina si Garay sunt incerti pentru acest meci.

Sevilla – Valencia: Head-to-Head

21.10.17 LL Valencia Sevilla 4 : 0
16.04.17 LL Valencia Sevilla 0 : 0
26.11.16 LL Sevilla Valencia 2 : 1
10.04.16 LL Valencia Sevilla 2 : 1

 

Sevilla – Valencia: Concluzie

Ambele echipe joaca un fotbal placut in acest sezon si ma astept la un meci cu goluri. Valencia are al 3-lea atac din LaLiga si joaca un fotbal foarte ofensiv cu Marcelino pe banca, drept urmare este posibil sa abordeze la victorie si acest meci pentru a incheia lupta pentru locul 4 inca de acum. Sevilla are nevoie de cele 3 puncte pentru a mai spera la o pozitie de Uefa Champions League la finalul acestui sezon si ma astept ca ei sa forteze inca din primul minut. Acestea fiind spuse, ne ramane sa asteptam goluri din partea ambelor echipe.

Pronostic Sevilla – Valencia: Ambele echipe marcheaza

Cota 1.53 la Unibet

Cote online pentru meciul Sevilla – Valencia