Ponturi fotbal Serbia - Maroc – Amical International


Serbia joaca primul meci cu Mladen Krstajic pe banca

Sursa foto: digisport.ro

Vineri seara, de la ora 21:30, la Torino are loc disputa dintre Serbia si Maroc, confruntare amicala internatioanala, in vederea pregatirii Cupei Mondiale.

Serbia si-a schimbat generatia, iar faptul ca sunt jucatori importanti ce evolueaza in Premier League si alte campionate bune, si-a pus serios amprenta pozitiv asupra prestatiei avute in preliminarii. In aceste conditii, cu adversari accesibil, selectionata lui Mladen Krstajic, tehnician care va conduce pentru prima oara echipa intr-un meci oficial, dat fiind faptul ca el a fost numit spre sfarsitul anului trecut.  De astfel, prestatia echipei nationale a Serbiei a fost una buna si in partidele de pregatire, cand a invins-o cu 2-0 pe China, iar apoi a remizat la 1 cu Coreea de Sud. Mai mult decat atat, ofensiva si-a spus cuvantul in fiecare din ultimele opt dispute, fie ele oficiale sau de pregatire, marcand cel putin un gol.

Maroc a pus capat celor 20 de ani de absenta de la Campionatul Mondial si au reusit sa faca o campanie senzationala, drept pentru care s-a calificat neinvinsa la cel mai suprem turneul destinat echipelor nationale. De asemenea, forma marocanilor nu este deloc intamplatoare, Herve Renard ducandu-si echipa spre un alt trofeu, Maroc castigand Campionatul Natiunilor Africii, dupa un 4-0 in finala acestei competitii, impotriva Nigeriei. De astfel, ultima data cand Ziyech&Co. au pierdut un mec amical, a fost in urma cu aproape un an, intr-un 0-1 impotriva Camerunului.

Este pentru prima oara cand cele doua vor sta fata in fata, insa dat fiind faptul ca Maroc trece printr-o perioada foarte buna, ma astept ca ea sa aiba cel putin un cuvant de spus pe tabela de marcaj. In contextul de fata, ma astept sa vad o ofensiva a Marocului mult mai activa, care pana la final sa inscrie cel putin un gol, suficient cat sa obtina o remiza.

Pronostic Serbia – Maroc: peste 1,5 goluri

Cota 1.44 la Betano

Pronostic cota mare Serbia – Maroc: peste 2,5 goluri

Cota 2.35 la Betano

Statistica luna martie: 81W – 40L

Oferta pentru pariurile online la Betano