Ponturi fotbal - Schalke vs Ingolstadt - Bundesliga


Ponturi fotbal – Schalke vs Ingolstadt – Bundesliga

Schalke

Schalke vs Ingolstadt – cea mai atractiva cota pentru 1 solist din aceasta etapa a 11-a din Bundesliga. La prima vedere se intalnesc ocupantele locurilor 3 si 8, in realitate este un meci intre o echipa cu pretentii de Champions League si o nou promovata ce are ca unic obiectiv salvarea de la retrogradare. Partida de pe Veltins Arena poate fi urmarita in direct pe Dolce Sport cu incepere de la ora 16:30. Recomandarea pentru Biletul zilei este 1 solist!

Schalke

 • a terminat doar pe locul 6 in sezonul trecut, ratand participarea in grupele Champions League. Totusi s-a calificat direct in grupele Europa League, acolo unde este liderul grupei K dupa primele 3 etape
 • se afla pe locul 3 in campionat, in lupta pentru podium cu Dortmund, Wolwsburg si Leverkusen. Despre titlu nu poate fi vorba, acesta fiind rezervat si in acest sezon lui Bayern Munchen
 • va juca cu cel mai bun 11, fara o odihni jucatori importanti pentru pertida de joi din EL. In competitia europeana se poate califica in 16-imi chiar si fara sa forteze
 • este foarte motivata dupa ce in utimele doua meciuri oficiale a inregistrat doua infrangeri, ambele cu Monchengladbach (in campionat si Cupa Germaniei)
 • Andre Breitenreiter are infirmeria plina, insa foarte multi dintre jucatorii accidentati nu fac parte din nucleul de baza al echipei. Vor lipsi Uchida, Nastasic, Giefer, Geis (suspendat), Hoeger, Platte si Sidnei Sam, dar vor fi pe teren Huntelaar, Di Santo, Matip, Howedes, Neustaedter sau Max Meyer.

Schalke echipa probabila: Faerhmann – Caicara, Howedes, Matip, Aogo – Sane, Goretska, Neustaedter, M. Meyer – Huntelaar, Di Santo.

Ingolstadt

 • se afla pe locul 8 doar datorita entuziasmului si determinarii jucatorilor care evolueaza pentru prima oara la nivelul primului esalon.
 • are 3 victorii, un egal si o singura infrangere externa si doar doua goluri primite in deplasare
 • totusi trebuie retinut ca in ultimele doua deplasari a obtinut un singur punct, semn ca echipa lui Ralph Hasenhuettl incepe sa oboseasca, neputand tine ritmul
 • a inregistrat deja 3 infrangeri in ultimele 5 etape, perioada in care a invins doar pe Eintracht Frankfurt
 • sunt accidentati Soares, Cohen, Roger si Stefan Lex
 • intreg lotul oaspetilor valoreaza mai putin decat 2 dintre absentii lui Schalke, Geis si Nastasic.

Ingolstadt echipa probabila: Oezcan – Levels, Matip, Huebner, Suttner – Gross, Bregerie, Morales – Hartmann, Hinterseer, Leckie.

Ponturi fotbal Schalke vs Ingolstadt: Victorie Schalke @ 1,82 la Unibet

Ponturi pariuri Schalke vs Ingolstadt: X pauza / 1 final @ 5,10 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Schalke vs Ingolstadt:

Schalke

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 30W-27L-10V