Ponturi fotbal Sassuolo vs Sampdoria – Serie A


Ponturi fotbal Sassuolo vs Sampdoria – Serie A

Sassuolo vs Sampdoria

Sursa foto: goaloo.com

Miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 19;30, Sassuolo si Sampdoria deschid ziua a doua de fotbal italian, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 34.

Sassuolo este pe locul 7, cu 48 de puncte si pentru moment trece printr-o perioada mai slaba, deoarece vine dupa doua infrangeri. In etapa precedenta au mers la Firenze, pentru confruntarea cu Fiorentina, unde au pierdut cu 1-3, fiind pentru a noua oara in acest sezon cand se intampla asa ceva si a treia in ultimele cinci intalniri. Evolutiile lor de-a lungul celor 33 de etape au fost echilibrate, cu un usor plus pe teren propriu, acolo unde vor juca si in partida de maine si unde au adunat 25 de puncte. Precedenta lor intalnire de pe ‘Mapei Stadium’ s-a incheiat cu o infrangere (0-1 cu Genoa), intrerupand sirul de patru jocuri fara infrangere.

Info lot: Pentru Sassuolo nu vor putea evolua Luca Antei, Marcello Gazzola, Simone Missiroli, Karim Larbi si Emanuele Terranova, toti acestia fiind accidentati.

Sampdoria nu a facut cel mai stralucit sezon, dar a reusit intr-un final sa se desprinda de locurile aflate la retrogradate, astfel ca pentru moment ocupa pozitia a 15-a, cu 36 de puncte, la sase lungimi avans de Frosinone, echipa aflata pe primul loc din zona rosie. In ultima etapa au avut duel greu, intalnind AC Milan, iar rezultatul a fost dezamagitor, pierzand cu 0-1 si altfel au ajuns la borna 15 in dreptul infrangerilor. Doria a facut jocuri bune pe teren propriu, dar in deplasare evolutiile lor au lasat de dorit, drept dovada ca au adunat doar 11 puncte dupa 16 jocuri, cu toate ca in ultimele trei depalsari sunt neinvinsi. Acestia au reusit o victorie si doua remize in ultimele trei dueluri de pe teren strain, dar partea interesanta consta in faptul ca ofensiva Sampdoriei a marcat de fiecare data in precedentele zece confruntari.

Info lot: Indisponibili si in tabara oaspetilor, printre care Carlos Carbonero, David Ivan, Jacopo Sala si Antonio Cassano.

Echipe probabile:

Sassuolo(4-3-3): Consigli – Vrsalijko – Cannavaro – Acerbi – Peluso – Biondini – Magnanelli – Duncan – Berardi – Defrei – Sansone

Sampdoria(3-4-2-1): Viviano – Cassani – Ranocchia – Moisander – Silvestri – Krsticic – Fernando – Dodo – Soriano – Correa – Quagliarella

Cele doua au facut jocuri bune, placute ochiului, cu toate ca sunt echipe modeste, drept dovada ca in tur scorul a fost 3-1 in favoarea celor de la Sassuolo. Un deznodamant asemanator este foarte probabil sa vedem si in aceasta partida, singura diferenta ar putea sa fie faptul ca Doria inca are nevoie de puncte pentru a sta linistita in privinta ramanerii in primul esalon.

Pronostic Sassuolo vs Sampdoria: ambele marcheaza, la o cota de 1.80 la NetBet

Pronostic cota mare Sassuolo vs Sampdoria: Nicola Sansone inscrie oricand, la o cota de 2.75 la NetBet

Statistica luna aprilie: 59W-1D-34L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Sassuolo vs Sampdoria

Doria NetBet