Ponturi fotbal A. Salzburg vs St. Polten – Erste Liga


Ponturi fotbal A. Salzburg vs St. Polten – Erste Liga

A. Salzburg vs St. Polten

Sursa foto: sportnet.at

Vineri, 15 aprilie, incepand cu ora 21:30, Austria Salzburg si St. Polten isi dau intalnire in ultimul meci al etapei cu numarul 28 din Erste Liga.

Austria Salzburg este ca si retrogradata in cel de-al treilea esalon din Austria, asta dupa ce au primit o suspendat de 6 puncte, in urma unei decizii federale, astfel ca sunt pe locul 9, cu 16 puncte. Jocul lor arata cel mai bine forma prin care trec, avand patru infrangeri si o victorie in ultimele cinci intalniri, dar si cea mai fragila defensiva din campionat, cu 62 de goluri incasate. De aceasta data vor evolua pe teren propriu, acolo unde au strans 12 puncte, patru dintre ele venind in urma rezultatelor obtinute in precedentele cinci intalniri, cand si-au adjudecat o singura partida, au remizat cu Neustadt si au pierdut celelalte trei partide.

De partea cealalta, St. Polten este in pole position pentru promovare, ocupand prima pozitie, cu 57 de puncte, la o lungime peste ocupanta locului al doilea, LASK Linz. Cele doua s-au intalnit in meci in urma cu doua etape, atunci St. Polten a pierdut cu 0-2, permitandu-le celor de la LASK sa vina aproape de ei.  Totusi, jucatorii lui Polten par ca au depasit acel esesc,deoarece au reusit sa castige cele doua partide care au avut loc de atunci, 3-2 cu Neustadt si 3-0 cu FAC Viena, in ultima etapa. Acum vor merge in deplasare, un loc unde au strans 30 de puncte, dar in ultimele cinci intalniri au pierdut putin teren, avand trei victorii si doua infrangeri.

Cele doua s-au intalnit de trei ori in acest campionat, St. Polten reusind sa castige ultimele doua partide la pas (6-2 si 5-1), iar intalnirea din prima etapa s-a terminat la egalitate, 2-2. Totusi, nu cred ca planeaza vreo suspiciune asupra victoriei oaspetilor, insa, problema se pune doar In privinta scorului. Pot sa inscrie acestia la fel de multe goluri ca in ultimele doua intalniri directe? Eu cred ca da, dar avand in vedere ca jucatorii sunt foarte concentrati sa nu faca greseli individuale care le-ar putea pune in pericol primul loc, cred ca se multumesc si cu un avantaj de cel putin doua goluri.

Pronostic A. Salzburg vs St. Polten: peste 2,5 goluri, la o cota de 1.55 la NetBet

Pronostic cota mare A. Salzburg vs St. Polten: 2pauza/2final, la o cota de 2.05 la NetBet

Statistica luna aprilie: 43W-24L

Oferta pariuri online si cote A. Salzburg vs St. Polten

 St Polten NetBet