Ponturi fotbal Ross County vs Aberdeen – Premiership


Ponturi fotbal Ross County vs Aberdeen – Premiership

Ross County vs Aberdeen

Epilogul etapei cu numarul 23 se disputa pe “Victoria Park”, de la ora 14:15, intre Ross County si Aberdeen. Oaspetii pleaca cu prima sansa, nu numai datorita locului ocupat, dar si a formei de moment.

“The Staggies” vin dupa cea de-a zecea infrangere din campionat, 0-2, impotriva celor de la Inverness, dar cu toate acestea ocupa un meritat loc cinci, cu 30 de puncte si +3 la golaveraj. Fiind o echipa modesta, de mijlocul clasamentului, era de asteptat ca duelurile de pe teren propriu sa fie punctul forte. De altfel, au reusit sa se impuna in ultimele doua confruntari de pe “Victoria Park”, marcand nu mai putin de opt goluri. Ross County este singura formatie care are zero in dreptul egalurilor, atunci cand evolueaza acasa. Jim McIntyre are mari probleme in alcatuirea echipei, deoarece lipsesc jucatorii cheie, cum ar fi: Martin Woods (14/0), Craig Curran (18/7) al doilea marcator, Liam Boyce (21/13) golgheterul echipei si Tony Dingwall (10/2).

De partea cealalta, Aberdeen s-a adunat si este cea mai in forma echipa la ora actuala, cu 11 puncte din ultimele cinci intalniri. De altfel, Derek McInnes si-a condus echipa pana pe locul secund,  reusind sa acumuleze 43 de puncte. Neinvinsi de opt jocuri, Adam Rooney & Co. vor sa razbune esecul ultimei intalniri de pe acest stadion si are toate sansele. Aberdeen nu a pierdut de trei deplasari, mai mult, a obtinut doua victorii in ultimele jocuri si este echipa cu cele mai putine goluri primite pe teren strain.  Din nefericire, McInnes nu il poate debuta pe Adam Collin – incert, lui alaturandu-se Ryan Jack (17/0), Willo Flood (14/0) – accidentati, iar portarul titular, Danny Ward, s-a intors la Liverpool.

Un duel in care oaspetii au prima sansa si consider ca bookmakerii ar putea sa se insele, oferind o cota de peste 2 la un eventual triumf al celor de la Aberdeen. Ross County s-a impus in precedenta intalnire de pe “Victoria Park”, dar la momentul respectiv, echipa lui McInnes era intr-o perioada in care nu se regasea. Mizez pe valoarea lotului si pe faptul ca gazdele au absente importante in ofensiva.

Pronostic Ross County vs Aberdeen: Aberdeen castiga, la o cota de 2,20 la NetBet

Pronostic cota mare Ross County vs Aberdeen: Niall McGinn inscrie oricand, la o cota de 3,30 la NetBet

Statistica luna ianuarie: 26W-2D-8L

Oferta pariuri online si cote Ross County vs Aberdeen

netbet