Ponturi fotbal Romania - Suedia – Amical International


NetbetCota 10 pentru orice pariu in Romania – Suedia

Detalii

Reuseste Romania sa invinga o nationala cu un lot de patru ori mai valoros?

Sursa foto: frf.ro

Marti, 27 martie, nu inainte de ora 21:30, Romania primeste vizita Suediei, intr-un meci ce se va disputa la Craiova, pe “Ion Oblemenco”.

1 solist

Cota 2.45

Egal

Cota 3.20

2 solist

Cota 3.30

Este pentru prima oara cand Romania joaca pe noul stadion construit in Craiova, iar asta nu face decat sa atraga lumea la stadion, se zvoneste ca sunt sanse sa se joaca cu casa inchisa. Totusi, moralul este unul cat se poate de ridicat in tabara echipei lui Cosmin Contra, deoarece replica tricolorilor in deplasarea din Israel a fost una neasteptat de buna. Cunoscuta ca fiind o echipa care are probleme mari in a intoarce rezultatul, Nicolae Stanciu si George Tucudean au demonstrat contrariul, iar Romania s-a impus cu 2-1 la Netanya, intr-un meci in care s-au facut sase schimbari, toate ofensive. Contra a ales sa se bazeze pe acelasi compartiment defensiv pe toata perioada meciului.

FortunaCota 10.00 pentru victoria Romaniei

Pariază acum

Suedia vine in Romania dornica sa obtina prima ei victorie din istorie, deoarece in singura vizita anterioara, selectionata nordica a pierdut cu 0-2, insa se intampla in 1982.  Echipa lui Janne Andersson a fost la un pas sa nu se califice la Campionatul Mondial, evoluand in fata Italiei in barajul pentru turneul final din vara, insa un singur gol a facut diferenta. Asa se explica si meciul avut de nordici in urma cu doar cateva zile cand au pierdut cu 1-2 in fata celor de la Chile. Diferenta de valoare si-a spus cuvantul, golul reusit de Ola Toivonen fiind singurul sut pe poarta trimis de Suedia pe spatiul portii lui Herrera.

SportingbetCota 20.00 pentru un gol marcat de Romania

Pariază acum

Cu o echipa net mai valoroasa din punct de vedere financiar, Suedia cred ca vine cu gandul sa-si perfectioneze jocul in vederea turneului final din vara. De cealalta parte, Romania a aratat ca este dispusa sa riste mai mult in mandatul lui Contra, de la venirea acestuia s-au dat cel putin doua goluri in meciurile tricolorilor. Tot pe o partida deschisa tind sa cred ca vor acum din nou cele doua nationale, tocmai din acest motiv nu ar fi deloc exclus ca ambele sa inscrie.

Pronostic Romania – Suedia: peste 1,5 goluri

Cota 1.44 la Unibet

Pronostic cota mare Romania – Suedia: ambele marcheaza

Cota 2.00 la Unibet

Statistica luna martie: 81W – 40L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Romania – Suedia