Ponturi fotbal Rochdale - Fleetwood – League One


Ambele lupta pentru salvarea de la retrogradare

Sursa foto: manchestereveninngnews.co.uk

Marti, 20 martie, de la ora 21:45, pe “Spotland Stadium” se joaca meciul dintre Rochdale si Fleetwood, disputa ce face parte din runda a 32-a din League One.

Rochdale este favorita meciului, iar trei puncte ar fi o adevarata gura de oxigen, avand in veere ca este penultima clasata in League One, cu 34 de puncte, cu cinci lungimi sub prima aflata deasupra zonei rosii, insa are si doua sau trei meciuri mai putine fata de anumite echipe. De asemenea, contactul cu echipe din prima liga in cupele in care a participat se pare ca a fost de bun augur, Rochdale reusind in ultimele patru rudne sa ramana neinvinsa, confruntari in care a inregistrat doua victorii si tot atatea rezutlate de egalitate. La finalul saptamanii trecute am avut un meci echilibrat, Rochdale evoluand tot acasa, acolo unde a facut 1-1 cu Wimbledon, Cannon marcand golul echipei sale.

Fleetwood este intr-o situatia critica, cu toate ca vine dupa trei rezultate de egaltiate, a ajuns la 11 meciuri consecutive fara succes. Cel mai recent meci castigat de aceasta in campionat, a fost in urma cu peste doua luni, cand trecea cu 2-1 de Southend, insa atunci a evoluat pe teren strain. La finalul saptamanii anterioare, Fleetwood a reusit sa faca un meci bun din punct de vedere defensiv, drept pentru care s-a terminat 0-0 pe terenul celor de la Charlton. Astfel, din cauza acestei perioade mai putin reusite, de peste doua luni de la ultima victorie, ea se afla pe locul 20, primul de deasupra liniei rosii, la egalitate de puncte cu Northampton, formatie pe loc retrogradabil, golaverajul fiind singurul care face diferenta.

Venite dupa doua meciuri terminate la egalitate, ma astept ca si acest meci sa fie sub semnul echilibrului, insa Rochdale are avantajul de a juca din nou acasa, locul unde nu a mai pierdut de trei ani si jumatate, in fata celor de la Fleetwood. Mergand pe firul ultimelor evenimente, cred ca Rochdale este echipa capabila sa fructifice eventualele avute.

Pronostic Rochdale – Fleetwood: gazdele castiga o repriza

Cota 1.47 la Betano

Pronostic cota mare Rochdale – Fleetwood: gazdele castiga

Cota 1.90 la Betano

Statistica luna martie: 42W -23L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Rochdale – Fleetwood