Ponturi fotbal Rennes - Nantes – Ligue 1


Din 2005 Nantes nu a mai invins-o pe Rennes

Sursa foto: lg1.fr

Sambata incepe la ora 18:00 in fotbalul francez, Rennes joaca impotriva celor de la Nantes, intr-un duel din etapa cu numarul 14.

Rennes porneste drept favorita in meciul de pe “Roazhon Park”, cu toate ca se afla pe un loc mai slab in clasament, ocupand locul 11, cu 15 puncte. Dupa trei victorii consecutive, aceasta a cunoscut din nou esecul, iar in runda anterioara a fost depasita de Strasbourg, echipa in fata careia s-a inclinat cu 1-2, intr-un meci din deplasare si in care Amalfitano si-a lasat echipa in 10. Revenirea echipei pe teren propriu o pune oarecum in valoare, in special acum, cand a castigat ultimele doua asemenea dispute, acelea fiind singurele meciuri in care a reusit sa faca asta, ajungand la sapte lungimi acumulate.

Rennes: Koubek – Traore – Gnagnon – Mexer – Figueiredo – Andre – Siliki – Bourigead – Khazri – Hunou – Mubele

Nantes este pe locul 5, cu 23 de puncte, dar in runda anterioara a fost serios pusa la punct de PSG, pe al carei teren a pierdut cu 1-4, ajungand la patru infrangeri de-a lungul sezonului. Nefiind o echipa care marcheaza foarte multe goluri, trupa lui Ranieri continua sa aiba una dintre cele mai bune aparari din campionat, cu 13 goluri primite, insa, zece dintre ele au venit in partide pe care Nantes le-a sustinut in deplaare si unde si-a trecut in cont 10 puncte, avand o line de clasament formata din trei infrangeri, tot atatea infrangeri si un rezultat de egalitate.

Nantes: Tatarusanu – Dubois – Carlos – Pallois – Lima – Illoki – Rongier – Toure – Thomasson – Nakoulma – Sala

Ultimele trei meciuri directe s-au lasat cu goluri, dar Nantes are o problema reala in disputele cu Rennes, formatia in fata careia nu a mai castigat din 2005. Cred o influenta asupra rezultatului final o sa-l aiba si faptul ca meciul are loc pe “Roazhon Park”, un teren pe care Rennes a inceput sa joace din ce in ce mai bine si cred ca poate pastra toate cele trei puncte.

Pronostic Rennes – Nantes: nu marcheaza ambele

Cota 1.63 la Unibet

Pronostic cota mare Rennes – Nantes: scor corect 1-0

Cota 6.25 la Unibet

Statistica luna noiembrie: 64W – 1D – 34L

Oferta pentru pariurile online la Unibet