Ponturi fotbal Preston - Bolton – Championship


Bolton este neinvinsa in ultimele cinci meciuri

Sursa foto: hitc.com

Vineri, de la ora 21:45, Preston joaca impotriva celor de la Bolton, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 17 din Championship.

Preston e favorita la casele de pariuri, ea fiind una dintre formatiile care tind sa termine lamijlocul clasamentului, fara sa puna sub semnul amentirarii primele locuri. Totusi, in ultimele cinci meciuri nu a reusit sa castige, drept pentru care a coborat pe locul 14, cu 21 de puncte, avand acelasi numarde goluri inscrise decat cele primite. In etapa anterioara, aceasta a pierdut cu 0-3 in deplasarea de la Ipswich, fiind pentru a patra oara cand se intampla acest lucru consecutiv. Cu toate astea, prestatia echipe in postura de echipa gazda este oarecum satisfacatoare, ceea ce reiese si din faptul ca a dat cu doua goluri mai multe decat au facut-o adverarele venite pe “Deepdale”.

Bolton contnua sa fie una dintre cele mai slabe echipe din Championship, ea ocupand penultimul loc, cu 11 puncte, avand cu un punct mai mult decat Sunderland, lanterna rosie a ligii secunde din Anglia.Jocul celor de la Wanderers a fost mult mai bun decat de obicei, drept pentru care sunt neinvinsi de cinci meciuri, partide in care a bifat doua victorii si alte trei rezultate de egalitate. In urma cu doua saptaani, a reusit sa profite la maximum de avantajul oferit de teren propriu, bifand al doilea succes consecutiv, 2-1 cu Norwich, intr-un meci in care Madine si Armstrong si-au trecut numele pe tabela de marcaj.

IN mod normal Preston nu trebuie sa-si fara deloc griji in privinta succesului, dar avand in vedere prestatia celor doua echipe din ultimele cinci runde, ma astept sa avem un meci disputat, in care oaspetii sa profite de acest lucru si sa inscrie cel putin un gol.

Pronostic Preston – Bolton: ambele marcheaza

Cota 1.80 la Betano

Pronostic cota mare Preston – Bolton: 1 pauza / X final,

Cota 14.25 la Betano

Statistica luna noiembrie: 64W – 1D – 34L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Preston – Bolton