Ponturi fotbal Ponte Preta – Internacional – Brazilia Serie A


Ponturi fotbal Ponte Preta – Internacional – Brazilia Serie A

Ponte Preta – InternacionalSursa foto: globoesporte.globo.com

Duminica, de la ora 17:00, Ponte Preta primeste vizita celor de la Internacional, intr-o disputa din cadrul etapei cu numarul 16 a Serie A.

Ponte Preta  a pierdut cateva pozitii in urma esecului suferit in etapa anterioara, 1-3 cu Santos si astfel, acum ocupa locul 7, cu 23 de puncte si -5 la golaveraj. Totusi, ofensiva a functionat foarte bine, drept dovada ca Ponte Preta a marcat cel putin un gol in fiecare dintre ultimele cinci dueluri.  De data aceasta revin dupa o etapa de absenta pe ‘Estadio Moises Lucarelli’, un teren unde a reusit sa adune 15 puncte din 21 posibile, avand patru victorii si o infrangere in precedentele cinci confruntari.

Internacional este in cadere libera, ocupand locul 11, cu 20 de puncte si +1 la golaveraj. In etapa anterioara, echipa din Porto Alegre a pierdut pentru a sasea oara in ultimele sapte etape, 0-1 cu Palmeiras, bifand cea de-a patra disputa consecutiva fara gol marcat, pierduta la acelasi scor. Situatia echipei s-ar putea afunda si mai tare, deoarece duminica urmeaza sa aiba rol de formatie oaspete. Internacional in deplasare a adunat 7 puncte, fiind una dintre echipele care marcheaza cele mai putine goluri, dar in acelasi timp, si primesc la de putin.

Echipe probabile:

Ponte Preta(4-3-3): Carlos – Paraiba – Ferreira – Grolli – Reinaldo – Wendel – Vitor – Maycon – Rhayner – Roger – Clayson

Internacional(4-2-2-2): Fernandes – Fabinho – Paulao – Ernando – Geferson – Bob – Anselmo – Ferrareis – Valdivia – Vitinho – Sasha

Ponte Preta ar putea sa profite de situatia dramatica a celor de la Internacional si astfel sa urce in clasament, poate, foarte aproape de podium, deoarece este la patru puncte distanta. Potential exista de ambele parti, dar in situatia oaspetilor, e greu sa te impui in fata unei echipe care marcheaza aproape meci atunci cand evolueaza acasa. De frica unui alt esec, cred ca jucatorii lui Internacional vor intra cu gandul sa nu primeasca gol, de aceea mizez pe un rezultat cu putine reusite.

Pronostic Ponte Preta – Internacional: sub 2,5 goluri, la o cota de 1.61 la Unibet

Pronostic cota mare Ponte Preta – Internacional: scor corect 1-0, la o cota de 7.00 la Unibet

Statistica luna iulie: 108W – 1D – 65L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Ponte Preta – Internacional

Uniubet Ponte Preta