Ponturi fotbal Polonia - Mexic – Amical International


Polonia nu a mai pierdut acasa de un an si cinci luni

Sursa foto: espnfc.com

Luni seara, de la ora 21:45, Polonia primeste vizita unei noua echipe de pe teritoriul american, dar de data aceasta este vorba de Mexic.

Polonia se pregateste de un nou turneul final, de acesta data a reusit sa-si surclaseze adversarele din grupa din care a facut parte alaturi de Danemarca,Romania, Armenia, Kazahstan si Muntenegru, drept pentru care a primit bieltele pentru cel de-al 8-lea Campionat Mondial din istorie. Selectionata la care Robert Lewandowski a stralucit, cu 15 goluri marcate, a reusit sa puna capat celor 12 ani de absenta de pe tabloul principal al unei asemenea competitii, demonstrand ca performanta din Franta, de la Europeanul de acum un an, nu a fost deloc o intamplare. In urma cu doar cateva zile aceasta a reusit sa profite din nou de avantajul terenului propriu si fara Lewa in lot, trupa lui Nawalka a facut 0-0 cu Uruguay, ajungand la un an si cinci luni fara esec, in meciurile de pe teren propriu.

De partea cealalta, Mexic a luat si ea biletele pentru Cupa Mondiala, dar ea s-a familiarizat deja cu atmosfera si nivelul terenurilor din Rusia, dupa ce a participat si la Cupa COnfederatiilor, acolo unde a fost eliminata din semifinale. Grupa “azteca” a fost eliminata in penultimul act si la Gold Cup, dar de data aceasta in fata nationalei din Jamaica. Mai mult decat atat, prestatia mexicanilor a fost una foarte buna, avand parte de cel mai bun lot in urma cu doar cateva zile, cand a facut 3-3 cu Belgia, intr-un meci jucat la Bruxelles, bifand al patrulea meci consecutiv in care ambele marcheaza, indiferenet de rezultat.

Polonia este o forta pe teren propriu, reusind in multe randuri sa-si arate suprematia fata de nationale mai bune precum Mexic. Totusi, avand in vedere ca este un meci de pregatire, ma astept ca acum sa avem parte de o garnitura diferita folosita de Nawalka, iar spectacolul sa vina si el, iar pana la final sa avem parte de cel putin cate o reusita in fiecare dintre reprize.

Pronostic Polonia – Mexic: se marcheaza in ambele reprize

Cota 1.80 la Betano

Pronostic cota mare Polonia – Mexic: scor corect 2-1

Cota 10.00 la Betano

Statistica luna noiembrie: 62W – 1D – 30L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Polonia – Mexic