Ponturi fotbal - Peru vs Chile - Calificari CM 2018


Ponturi fotbal – Peru vs Chile – Calificari CM 2018

Peru

Peru vs Chile – este o reeditare a semifinalei Copa America, meci castigat atunci de chilieni cu 2-1. In ultimii 10 ani au fost 11 intalniri directe, dintre care 10 castigate de Chile. Singurul atu al peruanilor este ca s-au impus in precedentul meci jucat la Lima, 1-0 in martie 2013. Peru vine dupa o infrangere categorica in Columbia, Chile vine dupa o victorie istorica contra Braziliei. Lotul superior valoric si moralul excelent al oaspetilor ne indreptatesc sa propunem pentru Biletul zilei pronosticul 2 DNB (miza se returneaza daca meciul se termina la egalitate).

Peru castiga in 2013 prin golul marcat de Jefferson Farfan, jucator pe atunci in mare forma la Schalke. Intre timp acesta a ajuns la 31 de ani, evolutiile nu mai sunt la acelasi nivel si a ajuns sa evolueze la Al Jazira, in Emiratele Arabe Unite. Iar alti jucatori care sa faca diferenta nu prea mai sunt la gazde. Peru joaca cu Claudio Pizarro in atac, un jucator ce a facut istorie dar care a implinit de curand 37 de ani. Fata de meciul precedent este posibil sa apara ca titulari Farfan sau Hurtado.

Peru echipa probabila: Gellese – Advincula, Zambrano, Ascues, Cespedes – Lombaton, Ballon, Farfan, Hurtado (Carillo) – Guerrero, Pizarro.

Chile este echipa ce a ajuns pana in optimi la ultima Cupa Mondiala, fiind eliminata de Brazilia la loviturile de departajare. Evolutia buna a fost confirmata la Copa America, Chile reusind sa castige trofeul dupa o finala castigata in fata Argentinei. In urma cu 5 zile a facut un joc foarte bun, invingand cu 2-0 o nationala a Braziliei fara Neymar. Sunt multi jucatori de mare valoare in lotul oaspetilor si ii amintesc aici pe Alexis Sanchez, Eduardo Vargas, Arturo Vidal, Maurizio Isla sau portarul Barcelonei, Claudio Bravo.  Toti sunt apti de joc si au fost titulari si in succesul contra Braziliei. Fara indoiala Chile este marea favorita a acestui meci. Doar pentru siguranta se poate miza pe pronosticul 2 DNB.

Chile echipa probabila: Bravo – Silva, Medel, Beausejour, Jara – Isla, Vidal, Diaz – E. Vargas, Valdivia, A. Sanchez.

Ponturi fotbal Peru vs Chile: 2 DNB @ 1,58 la Unibet

Ponturi pariuri Peru vs Chile: Victorie Chile @ 2,22 la Unibet

Oferta pariuri online si cote Peru vs Chile:

Chile

Scris de Valy

Ponturi Octombrie: 16W-17L-8V