Ponturi fotbal Parma - Venezia – Serie B


Parma a luat doua goluri in ultimele opt meciuri jucate pe “Ennio Tardini”

Sursa foto: gazzettadiparma.it

Vineri seara, 23 februarie, de la ora 22:00, pe “Ennio Tardini” se joaca Parma – Venezia, un duel ce face parte din runda cu numarul 27 din Serie B.

Parma pleaca favorita la agentiile de pariuri, ea fiind echipa al carui obiectiv este acela de a reveni pe prima scena a fotbalului italian si unde incepe sa aiba probleme din ce in ce mai grave. Astfel, formatia antrenata de Roberto D’Aversa si-a aratat limitele in runda anterioara, cand nu a putut profita de statutul de oaspete pe care l-a avut, drept pentru care a cedat cu 0-4 in fata celor de la Empoli, liderul la zi al Serie B. Dupa acel rezultat, Parma a ajuns la trei meciuri consecutive fara succes, interval in care a reusit sa adune un singur punct. Ei bine, pe teren propriu se descurca mai bine, “Ennio Tardini” fiind locul undein ultimele opt asemenea dispute a reusit sa se mentina neinvinsa, obtinand trei remize si cinci victorii, insa, in tot acest interval a luat doua goluri.

Parma: Frattali; Gazzola; Lucarelli; Iacoponi; Gagliolo; Barillà; Dezi; Scozzarella; Da Cruz; Calaiò; Ceravolo

Venezia este pe val, reusind sa atinga deja patru meciuri consecutive fara esec, confruntari in care echipa antrenata de Filippo Inzaghi a inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate. In runda anterioara a dat o noua replica pe masura, castigand cu 3-1 in fata celor de la Avellino, drept pentru care a urcat si in clasament, unde ocupa locul 6, cu 39 de puncte, cu trei mai multe decat Spezia, echipa ce sta la panda in incercarea de a intra si ea in playoff. Totusi, prestatia Veneziei este total opusa atunci cand joaca in deplasare, ultima data cand a castigat intr-o asemenea postura fiind pe 4 noiembrie, intr-un 2-1 cu Brescia.

Venezia: Audero; Andelkovic, Modolo, Domizzi; Bruscagin, Falzerano, Stulac, Pinato, Garofalo; Zigoni, Geijo

Conform intalnirilor directe este cel mai probabil sa vedem din nou un meci in care ambele marcheaza, insa de data asta ma astept ca Parma sa castige, ea fiind o echipa care se motiveaza clar in jocurile de pe teren propriu. In asemenea conditii, prestatia slaba aratata de Venezia cu rol de echipa vizitatoare, confirma ca sunt sanse destul de mari de a face un nou meci slab.

Pronostic Parma – Venezia: gazdele castiga o repriza

Cota 1.55 la Betano

Pronostic cota mare Parma – Venezia: gazdele castiga

Cota 2.08 la Betano

Statistica luna februarie: 105W – 58L

Pariaza si online la cea mai buna casa de pariuri pe Parma – Venezia