Ponturi fotbal Paris FC - AC Ajaccio - Ligue 2


Meci pentru locul al treilea

Sursa foto:  goal.com

Luni seara, 22 ianuarie, de la ora 21:45, Paris FC intalneste AC Ajaccio, intr-un duel din etapa cu numarul 22 din Ligue 2.

Paris FC aspira inca la locurile ce asigura promovarea directa, cu toate ca pentru moment se afla pe locul 4, cu 38 de puncte. De altfel, ea este la doar cinci lungimi in spatele celor de la Nimes, echipa care urmeaza sa joace cu o zi inaintea duelului sau de luni seara. Moralul este si el unul ridicat, cu toate ca in runda anterioara cu greu a putut tine pasul cu Le Havre, echipa pe al carui teren a remizat la 1, gratie reusitei lui Bong. Important pentru echipa lui Fabien Marcadal este continuitatea, iar Paris FC este intr-o forma buna, fiind neinvinsa de zece etape, majoritaea dintre partide fiind echilibrate, cu cel mult doua reusite inscrise.

AC Ajaccio este si ea intr-o forma buna, reusind sa se catere pe podium, ocupand locul al treilea, la egalitate de puncte cu adversarul din acestmeci, dar cu un golaveraj mai bun. In runda anterioara a ratat ocazia de a se apropia de locul al doilea, dupa ce a facut doar 1-1 acasa, cu Orleans, intr-un meci in care a trimis un singur sut pe spatiul portii adversarilor. Recunoscuta ca o echipa de teren propriu, AC Ajaccio a dat un randament aproape la fel de bun si in deplasare, locul unde si-a trecut in cont 16 puncte, insa singurele infrangeri pe care le-a suferit pana acum, aufost cele cu Lens si Lorient, doua dintre cele mai periculoase echipe din ultima vreme.

Cu siguranta meciul este deschis oricarui rezultat, dar eu ma astept sa vedem doua echipe care se vor tine tare atat inainte de pauza, cat si dupa. In tur a fost 2-0 pentru Ajaccio, in al treilea meci directe pe care cele doua echipe l-au disputat si de fiecare data s-a terminat fara goluri de ambele parti. De asemenea, ma astept sa vedem din nou un meci de asemenea anvergura, cu batalie mai mare la mijlocul terenului, iar la final de partida sa nu se depaseasca bariera celor doua goluri, care este si recordul in meciurile lor directe.

Pronostic Paris FC – AC Ajaccio: sub 2,5 goluri

Cota 1.50 la Unibet

Pronostic cota mare Paris FC – AC Ajaccio:  X pauza / X final

Cota 4.25 la Unibet

Statistica luna ianuarie: 90W – 48L

Oferta pariuri online si cote Paris FC – AC Ajaccio